Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdeczka_g

Zmanierowana nastolatka

Polecane posty

Byłam ostatnio u kuzynki. Ma córkę w wieku 17 lat. Mąż mojej kuzynki zarabia dość dużo więc młodej niczego nie brakuje, ma wszystko czego chce. Ale jest strasznie zmanierowana, wywyższa się, nie ma szacunku do starszych od siebie osób, jest najmądrzejsza, najlepsza. 7 lat temu też miałam 17lat i doskonale pamiętam jaka byłam w tym wieku ale tak się nie zachowywałam. Co o tym sądzicie?

dostała się do najlepszej szkoły w mieście i uważa że wszyscy inni są głupsi a inne szkoły są do d... krew zalewa

Gość Nie lubię mody
Imię Wiktoria to teraz jedno z najbardziej popularnych...nie nazwałabym tak swojej córki. Jak pójdzie do szkoły to 5 koleżanek z klasy to będą Wiktorie...bez sensu. Nie lubię mody na cokolwiek...

Gość i na pewno spotka w tej klasie
ze 2-3 Oliwki :O

Gość chyba dramatyzujesz
w każdym wieku mozna spotkać ludzi z takim nastawieniem do życia i nic się nie da z tym zrobić. Są i tyle, jak nie można znieść ich zachowania to trzeba ograniczyć kontakty, prosta sprawa. Ja swoją drogą zostałam tak wychowawna że uważam się za największe gówno na świecie. Z dwojga złego, wolałabym być zmanierowana :-p