Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana....* .ehh

dół maxymalny, poprostu chce sie wyżalic.. jak masz czas to przeczytaj ..

Polecane posty

Gość zdołowana....* .ehh

nawet nie mam sie komu wyżalic, :( kiedys miałam super przyjaciółke, razem sie smiałysmy zawsze jej wszystko mówiłam, było fajnie, puzniej pokłócilysmy sie - nie odzywałysmy sie do sibie chyba z 2 miesiace, puzneij nas pogodzili .. było fajnie, na początku pogodzenia .. puzniej?? lepiej nie pisac.. nie można sie z nia dogadac bo ona jest "i-d-e-a-l-n-a"! swietna figura,164 wzrostu,sliczne włosy,taka niby cicha,,super ciuchy. tak, a jak z nia gadam to tylko nawija : co sobie kupiła,jacy to wszyscy są grubi, matko! ja nie moge sie z nia dogadac.. a co drugie to sie wywyższa .. czuje sie przy niej jak szara myszka .. mam 152, i mam grube uda i wystający brzuch,włosy rozjasnione wodą utlenioną .. .. a jak inaczej czuc sie przy "ideale"? matko .. wiem dla niektórych problem moze byc błahy (niewiem jak sie pisze ;//) jak jej nie widze to moge sie jeszcze pozbierac . ale jak jej nie ma to dołuje mnie moja kuzynka .. też szczupła .. młodsza odemnie a wyzsza i z boskimi nogami ... :( Co ja mam robic .. ? :( tak to moje problemy.narazie drugie co do waznosci .. i nie mam pojecia co mam ze sobą zrobic? ;( tak, chciałam sie tylko wyżalic, to tyle ..

mnie moja \'przyjaciolka\' okradla...

Gość streść to do 2 zdań prostych

Gość zdołowana....* .ehh
a tak jak jest napisane, nie rozumiesz? :/ :(

sluchaj wiesz jaka moja pierwsza mysl? ze ktos jest lepszy od ciebie to od razu cie doluje, czy one ci mowia ze jestes nijaka, do dupy itp? chyba nie, co? napisalas ze kuzynka doluje bo ma ladne nogi, no soryr dziewczyno jesli ci sie nie podoba twoja figura to zacznij cwiczyc i zmien to co jesz i sie nie uzalaj nad soba... mi sie wydaje ze kazdy kto ladniejszy od ciebie to znaczy ze cie doluje.. ja nigdzie w twoim poscie nie przeczytalam ze przyjaciolka mowi ci ze brzydka jestes i gruba a kuzynka ze jestes glupia czy cos.... wydaje mi sie ze sama robisz problemy i troche im zazdroscisz

Gość zdołowana....* .ehh
przyjaciółka powiedziała : że mam wałki na brzuchu, jestem gruba, i mała. kuzynka : ze mam grubą dupe i jestem korduplem to mało?

Gość to ja od siebie jeszcze dodam
że z ortografią też jesteś na bakier. To takie smutne

błahy napisałaś dobrze ;) wiesz, dziewczyno takie są ... i moim zdaniem nie ma przyjaźni. hmm może weź się za siebie tj zacznij ćwiczyć tak dla swojego lepszego samopoczucia. no i napewno jesteś w czymś lepsza ( no dobra ładniejsza etc.) niż przyjaciółka. pamiętaj o tym.

Gość zdołowana....* .ehh
dzieki. Jednak są fajni ludzie na tej niestety schodzącej na psy kafeteri.

tak, kafe schodzi na psy to fakt. niektórzy nie zauważają tego, że sami się żalą a potem innych jadą. bywa. uszy do góry dziewczyno, najlepiej przyjaźnić się z facetami (wiem co mówię)

Gość zdołowana....* .ehh
no tak, mozliwe ze z facetami..tylko u mnie zawsze jest tak ze jestesmy,kumplami, przyjaciołmi .. a on nagle mnie podrywa a puzniej chce czegos wiecej .. ;/ zgroza ;(

nie napisalas co ci powiedzialy i dlatego to napisalam:) kurde dziewczyno ja tez mam siostre ktora jest chudsza ode mnie i tez gada ze mam wielka dupe i co z tego? ja mam sie za kazdym razem dolowac? na pewno nie jest tak zle wiec nie rob problemow, zajmij sie czyms, idz na rower czy cos:P i dla ciebie przyjaciolka to ideal ale pamietaj o tym ze takie chwalace sie idealy maja najwiecej kompleksow( chca to ukryc i im sie to udaje) a co z tego ze przyjaciolka i kuzynka sa wyzsze? na to nikt nie ma wplywu ale na wage masz wplyw i wez sie wiecej ruszaj, i zaraz zobaczysz efekty:)

Gość Mrowka.Zet
skoro tak ci powiedzialy, to musza same miec kompleksy i probuja sie Twoim kosztem dowartosciowac.

przede wszystkim żeby poprawić sobie poczucie wartości zrób coś dla siebie - i nie mam tu na myśli zabiegów kosmetycznych. nawet najpiękniejsza dziewczyna nie jest interesująca jeśli jest po prostu głupia/pusta/infantylna.

Gość zdołowana....* .ehh
:) dziekki poprawiliscie mi humor, :D i zaczynam cały czas uprawiac sporty :D jutro rano bieg z psem, puzniej rolki, siatkówka, koszykówka, pływanie (mam okres narazie, wiec narazie odpada), marsze przez całe miasto, :D jestescie sssuper! :D a "przyjaciółke" zamierzam sobie odpuscic .. kuzynke olewac kretynke pustą "rozowa" ;P!

Gość upówka
up ;*