Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z lifeboxem

pomocy!!!

Polecane posty

Gość problem z lifeboxem

Mam w domu dwa komputery,Brata podłączony jest na kablu USB, a ja ciagne na taw.Łączu bezprzeowodwym.Problem mam taki,że po każdym wyłączeniu komputera i ponownym włączeniu mój nie dziala!Muszę na nowo powtarzac całą procedurę instalacji. Nie wiem czy to jasno napisałam ale prosze o pomoc.

Gość problem z lifeboxem
pomóżcie,please!

Gość problem z lifeboxem
dzięki za odzew.Spróbuję,chociaż teraz to nie wiem o co chodzi ale pewnie jak bedę to robic to kapne.

Gość //////////////////////////////
u mnie odwirusować trzeba było i dopiero zaczęło działać, ze starego modemu byłam bardziej zadowolona niż z tego całego liveboxa, trzeba mi było router kupić ooo....

Gość problem z lifeboxem
też mi się wydaje że wirus wkroczył.Bo nawet ikonka "konfiguracja" się nie otwiera.

Gość problem z lifeboxem
Ja się godzę na ten router,ale jak to będzie działac,na jakiej zasadzie jeżeli mam dwa komputery?kurde,nie znam sie na tym i chyba mi "gó..no"wcisnęli w wielebnej TP.

Do neo musisz kupić router ADSL. Jak chcesz podpiąć kompy bez kabli, to musi to być router radiowy, czyli z wbudowanym AP i wtedy w jednym urządzeniu masz: modem, router, AP i switch. No i jednocześnie masz też firewall sprzętowy, co nie jest bez znaczenia :classic_cool: Do routera podpinasz tylko kabel od telefonu, robisz konfiguracje, ustawiasz MACi kart radiowych w kompach, adresy IP i takie tam duperele, i hula. Net na kompach oczywiście działa niezależnie.

Gość problem z lifeboxem
No i wszystko jasne :-) Dzięki.

Gość problem z lifeboxem
No krew mnie zalewa! A ja im tyle kasy dam za pieprzonego lifeboxa!!!10zł na miesiąc,umowa na 24 miesiące.chyba oszalałam.