Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urocza internautka

ON zdradzil - wybaczyc?

Polecane posty

Gość urocza internautka

teraz zaluje, placze, blaga,bombarduje mnie telefonami,smsami,wszelkimi sposobami szuka ze mna kontaku, tak bardzo mnie zranil 😭 kocham go, chcialam z nim byc a teraz mam mieszane uczucia i rozdarte serce :( co robicie w takiej sytuacji, czy wybaczacie, jesli ON jest miloscia zycia?

przyznał ci się do tego czy ktoś życzliwy doniósł był to jednorazowy wyskok czy romans trwający jakiś czas?

Gość urocza internautka
romans trwajacy pol roku, dowiedzialam sie od kogos, to ja jemu o tym powiedzialam, ale nie zaprzeczal, od razu powiedzial,ze z tamta skonczy,ze chce byc ze mna, ale ja mu juz nie wierze, ciezko mi jest, ale jakos nie potrafie wybaczyc 😭 czemu to tak boli? czemu oni zdradzaja? :(

Gość koleczek
nie wybaczyłabym. Pol roku??? Romans?? Gdyby to byl jeden wyskok to jeszcze bym sie zastanowiła ale tak..kopnij go w dupe.

wiesz... podobno warto wybaczyc... ale ja bym nie umiala... mysle ze zawsze juz beda towarzyszyc Ci jakies watpliwosci. A wiec tak jak mowie - mimo, ze mysle, ze dla prawdziwej milosci warto - i tak unioslabym sie honorem (albo cokolwiek innego to jest) i nie potrafilabym zapomniec. Jezeli potrafisz - macie szanse. Jezeli nie - to nie ma sensu. Nawet gdybym mialabym byc nieszczesliwa do konca zycia, nie potrafilabym zapomniec...

pol roku??sorry do smieci z nim ciagnalby to dalej gdyby nie ta zyczliwa osoba...

byłam kiedyś, już dawno dawno z chłopakiem a nagle przestał się odzywać i się okazało, żę poszedł sobie do 3 lata starszej brzydkiej i pryszczatej grubaski. nie wiem dlaczego, potem jak wyjechała to nagle dalej latał za mną i zapeniał, żę mnie nie zdradził z nią, że był głupi itd. nie uwierzyłam mu, bo jeżeli zobił to raz to pewnie zrobi i więćej razy. i cieszę się że mu tego ie wybaczyłam to teraz jestem w szczęśliwym związku

Gość urocza internautka
tez tak mysle, ze nie warto wybaczac, nie mam pewnosci, ze juz wiecej tego nie zrobi, zawiodl mnie, zawiodl moje zaufanie i pokazal jakim jest draniem, widze go teraz z innej strony, no ale coz, lepiej teraz sie rozczarowac niz zyc z kim takim :( 🖐️

Jeśli mu wybaczysz to zrób to za jakiś czas,niech nma za swoje Chociaż ja nie umiałabym w tej sytuacji wybaczyć

Gość po co to
wybaczyc :D

Gość a mój sam się przyznał
i wiecie co nawet nie jestem wściekła,czułam w jego gestach zachowaniu że cos nie gra ,no i w końcu sam sie przyznał a teraz jest etap kiedy nie możemy uwolnic sie od tej szalonej baby,co mamy zrobić żeby sie odczepiła ??

Gość Angieeeeeeeeeeeeee
pół roku??? no niezłe ziółko, gdybyś sienie dowiedziała ciągnąłby to dalej, NIE wybaczyłabym, zrobi to znowu

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
Dlugawo...... POL ROKU|!!!

sam bym się zdziwił,gdyby mi moja wybaczyła :D

zostaw go, bo zrobi to jeszcze raz. tak to juz jest, jak sie czegos raz sprobuje i zasmakuje to sie bedzie to robilo dalej. wiem ze to boli i jest bardzo ciezko bo przeszlam przez to sama. Moj byly zdradzil mnie trzy razy, dwa mu wybaczylam a za trzecim sie rozeszlismy bo to nie mialo sensu. Teraz mam mezczyzne ktorego kocham i jestem bardzo szczesliwa:)

za pół roku przyjdzie z tekstem ,że tamta go kocha albo że Ty już mu zawsze będziesz ją pamiętać , zasługujesz na kogoś lepszego itp itd

Gość wiesz kiedyś ja byłam
w podobnej sytuacji, tyle ze to ja poszłam w bok... związek był nie do końca na poważnie bo on był 15 lat starsz, i powiedział ze jeżeli znajdę sobie kogoś młodszego to on zrozumie, bylebym mu powiedziała... pojawił się chłopak, nie byliśmy długo razem, w sumie to wcale, bo byliśmy na etapie duzego zafascynowania... nie powiedziałam mu o nim, ale wyręczyła mnie moja "przyjaciółka"...on był wściekły na mnie a ja na nią, bo miałam zamiar mu sama powiedzieć... ale po jakims czasie wróciłam do niego, a on czekał, i chyba wybaczył... przynajmniej tak mówił... ale po jakims czasie wyszło szydło z worka i zaczęło sie wypominanie... zazdrość na maxa... nie wychodziłam z domu moje zycie towarzyskie nie istniało... nie wytrzymałam... odeszłam... jeżeli jesteś pewna ze nie będziesz mu tego wypominała to wybacz... jeśli masz zamiar wypominać mu to potem za każdym kroku to ten związek mnie ma sensu...

Gość nooo jasne
i tak zawsze będziesz wybaczać??? Masz jak w banku że zdradzi jeszcze nieraz, kolejne kochanki i romanse. Już wiesz że ten facet jest zdolny do podwójnego życia i jak widać jest w stanie tak żyć miesiącami, latami. Chcesz tak żyć?

Kiepsko to wygląda:( Pół roku bycia nie fair i nawet tego nie widziałaś. To nie jest problem tylko wyskoku (nie wiem jakie wiążesz z nim plany), ale jak wybaczysz, dasz sygnał, że może Cię nie szanować. Na przyszłość to wielki bagaż. W jakiś sposób \"stracisz twarz\" i trochę godności. XYZ dobrze napisał. Po takim zachowaniu oczekiwanie wybaczenia to chyba trochę za dużo. Przepraszam za nieskładne pisanie, ale wcześnie jest....

Jesli wybaczysz to i tak nie zapomnisz.Bedziesz sie męczyła tak jak ja...:(

Gość defregre
ja juz bym nie wybaczyła

Gość ciezka sprawa
ja wybaczylam, ale jednorazowy wyskok, po ktorym sam sie przyznal i wiem, ze zaluje.

Gość ciezka sprawa
tzn. ja nie zaluje ze wybaczylam, on zaluje tego co zrobil :)

Gość nie wybaczaj
romans to nie wyskok choc wyskoki tez bywaja nie jednorazowe a wielokrotne jesli raz byl z dwiema bedzie jeszcze nie raz bo nie umie inaczej zareczaM! kocha i seksi sie wiec wybral milosc nic nie jak to kiedys uslyszalam zakceptuj (w mysli ze zdradzam bo cie kocham) a ja mowie NIE! to poniza moja godnosc...