Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja Kobita

Mam dylemat...

Polecane posty

Gość Ja Kobita

Mam faceta, ktory ceni sobie bardzo prace i teraz siedzi zagranica od wieeeelu miesiecy, a ja sie mecze tu na miejscu. Poznalam kogos...cos mnie ciagnie do Niego, Jego do mnie... Nie wiem co robic, jestem zalamana... Tylko prosze nie atakujcie mnie bo naprawde nie wiecie jakie to wszystko jest trudn,e co ja czuje:( Chcialam sie tylko przed kims wygadac... Pozdrawiam kochani.

musisz robic to co podpowiada Ci intuicja i tyle :) zastanow sie czy chcesz czekac na swojego faceta w nieskonczonosc..

Gość Ja Kobita
belissa dziekuje Ci :) Chce, ale po tylu miesiacach czlowiek czuje sie inaczej, czuje sie sam i jakby nie wie, ze w ogole z kims jest. Trudno utrzymac tak milosc bez pielegnowania jej.

Gość łee
jak Ci z tym nowym dobrze to zaryzykuj i zostaw tamtego; mój facet kocha mnie tak mocno że w życiu nie zostawiłby mnie samej na kilka miesięcy ani nigdzie nie puścił :D

rozumiem Cie i w takim razie zycze powodzenia przy podejmowaniu [wlasciwych oczywiscie] decyzji :D

Gość Ja Kobita
Dziekuje, mam nadzieje, ze serce i rozsadek dobrze mi podpowiedza i ze nie bede niczego zalowac...:) Pozdrowki.

Gość Ja Kobita
lee moj troche nie ma wyboru, ale przed wyjazdem juz praca byla dla Niego tak wazna, ze czasu dla mnie mial malo. Nie wiem co robic. Na razie z tym facetem nic mnie nie laczy.

Gość Ja Kobita
bardzo Wam dziekuje za wpisy. musze chyba zmierzyc - porownac dlugośc penisow. jezeli ten moj przyjaciel ma rownie dl. lub dluższego co moj mąż to wybiore jednak jego. dzieki za wsparcie.

Gość Ja Kobita
Nie musze chyba pisac, ze to chamstwo ostatnie to podszyw:O

Gość Ja Kobita
choc w tym chamskim podszywie jest wiele prawdy. takie juz ze mnie kurewskie nasienie.

Gość Z Ciebie podszywie
to puste nasienie. Starzy pewnie do dzis zaluja, ze Cie zrobili.