Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joliczynka

hej dziewczyny mam pytanie, wazne!

Polecane posty

Gość Joliczynka

Co sie moze stać jesli w środku opakowania pigułek przestane je brać? Wkurzyłam sie strasznie bo na poczatku brania nie czułam sie dobrze ale to miało minać. No ale już 4 miesiac biorę i wcale nie jest lepiej. Bola mnie piersi, ciągle mi niedobrze, cały czas chodzę wściekła. Dziś nie wytrzymałam i wywaliłam opakowanie, ale zanim je wywaliłam to po nim skakałam deptałam, łamałam...jest nie do odzyskania:P Kilka pigułek sie zapodziało. A ja słyszałam, ze niedobrze jest w środku opakowania zarzucać branie. Chodzi mi o konsekwencje, jakie to moze ze soba nieść...o ciąze sie nie boję bo od jakichs 3 tyg. zyje w celibacie;] Raczej o to, czy mi sie cykl nie rozreguluje i inne takie? Czy dostane krwawienia? i kiedy? Ratunku bo zgłupiałam

Rozregulowanie cyklu gwarantowane.Dostaniesz krwawienie, teraz po odstawieniu pigułek. A kiedy następne? Tego nie wie nikt.

Gość Joliczynka
ps o tych konsekwencjach dowiedziałam sie dopiero po unicestwieniu tego opakowania:/

Gość Joliczynka
no to pięknie....ale się załatwiłam :| AAAAAAAAAAAa!!!!!!! te pigułki tak działają, że jak sie wściekne to niszczę wszystko, chciałam sie wyżyć..zniszczyłam opakowanie i tylko sama sobie zaszkodziłam, zamiast sobie pomóc:/ Kurwa mać!! A powiedz mi jeszcze, czy można zrobić tak: Mam w domu jeszcze jeden listek, więc czy mogę z tego listka wybrać tyle ile powinnam, zeby dokonczyć opakowanie? Tzn. z tego starego wzięłam 7 piguł, wiec z nowego wezme pozostałe 14 a resztę wywalę?:P