Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemmmmm

biale geste uplawy

Polecane posty

Gość problemmmmm

otoz mam biale geste uplawy. podczas poprzedniego badania lekarz powiedzial mi ze mam jakies bakteryjne zapalenie. leczylam, bylam ponownie u lekarza leczylam jeszcze raz itp tylko ze te uplawy mam juz od dawna. myslalam ze tak wlasnie ma byc, ze to normalne. sama bym sie az tak bardzo nie przejmowala gdyby nie to ze chlopak usilnie mi tlumaczy ze wczesniej nie mialam takich uplawow (ja nie widze roznicy) i ze wczesniej poczas stosunku nie zostawala mu na czlonku biala wydzielina tak jak teraz. co o tym myslicie? a i wiem ze bedziecie pisac ze to grzybica ale to nie to bo nie wyszlo w badaniach!! normalne czy nie?

ja tez mialam biale geste uplawy i lekarz mnie leczyl ale to i tak wracalo wiec powiedzialam ze chce zrobic wymaz a on przyznal mi racje i wyszlo ze to rzeczywiscie bakterie(jej nazwa byla podana), i dostalam na to antybiotyk na to konkretnie i ok :)

Biały śluz jest NATURALNY po owulacji u każdej kobiety. U jednej mniejsza ilośc - u innej większa.jeśli nie swędzi, nie piecze i nie pachnie brzydko to nie ma powodu do martwień.

Gość problemmmmm
to wytlumaczcie to mojemu chlopakowi ze to normalne...