Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okuninka

jezioroBbiałe - Okuninka tanie noclegi - zna ktoś?

Polecane posty

Gość okuninka

szukam tanich nocelgów nad jeziorem Białym. tanie, byle było wc z prysznicem.

Gość krecik wiercik
A gdzie to jezioro ? Bo szukam jakiegoś na wypoczynek ...

Gość ma jakas duzą głowe
w lubelskim. niedaleko wschodniej granicy. niedaleko włodawy. mieszkam w lubelskim ale nigdy tam nie byłam i sie wybieram. ponoc bardzo fajnie i bardzo imprezowe miejsce!

Gość ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zapraszam wszystkich na biale jest super a ja jestem z włodawy

Gość popieram popieram
warto pojechać. to jest to. poszukaj w googlach. tam napewno jest.

Gość dafni999
ja bylam pod namiotem, zgadza sie jest super, woda czysciutka, wiele barow,dyskotek...

Gość 0987654321
Jest fajnie, jeśli się jedzie fajną ekipą. Bo " bardzo imprezowe" jest dla tych, którzy lubią wiejskie klimaty... Ale co tam, mi się i tak podobało :) A jeśli chodzi o noclegi, to zależy, czego oczekujesz. Najtaniej jest na polach namiotowych oczywiście i w domkach, jak jakaś fajniejsza kwatera to drożej. Ale jakie konkretnie ceny są to nie wiem, bo byłam 2 lata temu ostatnio. Wiem tyle, że jak się jedzie dużą ekipą, to najtaniej wychodzi wynająć cały domek od jakiegoś prywatnego właściciela (sporo osób takie domki wynajmuje), bo najczęściej nie zbierają kasy od głowy, tylko za cały domek, a nie tak jak w ośrodkach od osoby. Jak byłam ostatni razem z ekipą 10-osobową, to za tydzień zapłaciliśmy około tysiaka, więc wyszło mniej niż 2 dyszki od łebka za noc. Domek miał pięterko i sporo łóżek, więc zmieściliśmy się bez problemu :)

PODNOSZE TEMAT Wiecie moze jakie sa tam teraz ceny jedzenia????? Był ktos teraz ,w lipcu????

Gość dariia.
fantastycznie tam jest :) spedzilam tam 2tyg rok temu niestety byla to wycieczka organizowana wiec nie polece zadnych noclegow.

Gość uwazaj na krokodyla
podobno atakuje...:P

Gość nad jeziorem na pewno
jest drogo. Ale przecież można zaoszczędzić. przecież z 6 km jest biedronka i tesco

Gość powaznieeeee
ale odpowiedzi, mnie chodzi czy mam szanse dostać nocleg dla jednej osoby, a wy o krokodylach, jak mnie zje, to najwyżej będzie miał wspaniały obiad. A tak naprawdę podajcie namiary na jakiś nocleg od 8.07.-25.07

Gość gość z krakowa
Najlepsze jest Babie Lato! Żarcie super, można częstować się do woli i w sumie za 19 PLN masz to co chcesz! Fajna jest smażalnia ryb U Kazika, ale trochę drogo. W sezonie barów i knajpek jest tam pełno, jak w Zakopanem, ceny całkiem dobre. Ja spałam raz w Sanvicie, trochę daleko od centrum. Babie Lato jest super, bo w sumie blisko centrum ale swietne warunki

Gość gość
Jeśli szukacie noclegów w Okunince to polecam serwis http://www.okuninka.net/ Duży wybór, różne ceny i standard, na pewno każdy coś dla siebie znajdzie.