Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasadena

2 testy ciążowe i oba na tak!!! ale mam 13 miesięczne dziecko w domu!

Polecane posty

Gość pasadena

jestem załąmana i przerażona. Zabezpieczona po zeby, po wszystkim jeszcze wziełam pigułke 72godziny bo miałam przeczucie że tym razem to mmoże być strzał w 10! i jest. jestem w 4tc. Pracuję i chcę wrócić do pray bo inaczej ją strace, ale jestem przerażona dwoma maluchami w jednym wieku! są jakieś mamy w takiej sytuacji??

Gość a nie
martwisz się , ze jak wzięłaś postinor to z dzieckiem będzie nie daj boże coś nie tak????????????????????????????????????

Gość jak to mozliwe

Gość to niestety jest mozliwe
na ulotce jest napisane, ze nie daje 100% gwarancji, ze nie bedzie ciazy :( Lepiej sie skonsultuj z lekarzem, zeby malenstwo nie bylo jakies powykrzywiane po tej dawce hormonow :(

Gość gumbinka
jeżeli wzięłaś postinor a mimo to jesteś w ciąży, to nie martw się bo jeżeli do szło do zapłodnienia to postinor nie uszkadza płodu, działa wręcz wspomagająco.

Gość jestem w szoku jaka cena
co tzn "zabezpieczona po zęby?"

Gość boze a ja
na szczescie nie jestem, a tak sie balam, mam polroczne dziecko i przez nastepne 4 lata nie chce nastepnego. na szczescie na tescie tylko 1 kreska, ufff.... :)

glowa do gory:) sprawdz moje stopki - jestem w podobnej sytuacji co Ty:) na poczatku tez bylam przerazona, a teraz w sumie nie moge sie juz doczekac tej drugiej kruszyny:) fakt, moze nie byc latwo na poczatku, ale co nas nie zabije to nas wzmocni;) ja sie ciesze bo maluchy beda razem dorastac - beda w sumie rowiesnikami no i razem sie bawic i razem rozrabiac, poza tym i tak planowam drugie dziecko i tak wiec ze tak powiem: mam juz to z glowy:)

Gość ferdeczka
pasadena, wiadomo, że jestes przerazona - ale jakby tak sie nie stało, to popracowałabyś 2-3 lata i znowu zabralibyscie sie za dziecko, potem znowu macierzyński - teraz na dobra sprawę posiedzisz w domu rok dłuzej niż planowałaś , a potem już do końca życia nie musisz sie martwić o pieluchy i inne pierdoły, idziesz do pracy i wszystko wraca do swojego rytmu życzę ci, żeby ten postinor nic nie uszkodził - i zobacz pozytywne strony

dziewczyny a ja sie zastanawiam czy ktoras tak ma, ze urodzila dziecko w styczniu i szybko zaszla w druga ciaze, drugie dziecko rodzi sie zalozmy w grudniu tego samego roku . bylaby fajna sytuacja, niby ten sam rocznik, a rok roznicy, niby nie bliznieta, a chodzilyby do jednej klasy :)

Gość Arleen
Kaasia A już wiesz czy nastepny synuś czy córcia? Bo ja z meżem chcemy sie strac o nastepne dziecko ale oboje MARZYMY o córce bo synka juz mamy w domu. Do tego stopnia chcemy dziewczynke, że już od 2 lat mówimy o nastepnym dziecku w formie żeńskiej, imie mamy jej wybrane, jak chodzimy z synkiem do sklepów dziecięcych to ogladamy te rózowiutkie sukieneczki itp... Ostatnio w supermarkcie stała przed niami kobietka z córcią na ręku, 6 miesieczną w sukinusi zółciutkiej na ramiaczkach z takim mini kucykiem na cebulkę... Taka była rozkoszta, że oczu nie moglismy od niej oderwać... później mąż przez całą droge do domu porwtarzał, że tez chce taką... Problem w tym, ze u męża w rodzinie nie rodzą sie dziewczynki. :( Wszytkie kobiety w jego rodzinie są wżenione... Mój teść ma 3 braci i każdy z tych braci ma samych synów, mój mąz tez ma tylko brata... :O U nich chyba w genach same chłopy siedzą. :(

sok żurawinowy--> u mnie w szkole tak było - chłopak urodzony w styczniu a dziewczyna w listopadzie :) ale nie wiem czy tak fajnie dla rodzinki - jedno maleńkie i już drugie w drodze, nawet organizm odpocząć nie zdążył..

Gość boing0000000
A ja Wam napiszę coś ciekawego. Moja ciocia urodziła bliźniaki, a dwa lata później urodziła trojaczki!!!!! I co Wy na to??? W ciągu 2 lat pięć dzieciaczków.

Boing00000000 podziwiam ciocię, ale przeraża mnie myśl, ze tez mogłabym tak miec:D