Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana_na_starcie

Ocencie prosze

Polecane posty

Gość a no
nie chodzi o wymagania tylko o gust! Ja nie lubię przesady, a te są takie idealne i bez tendencji do obwisania w przyszłości

Gość przecietniask a mi sie bardzo

Gość moj chlopak powiedzial.....
ze sa ladne i zgrabne wiec sie nie przejmuj

Gość proponuję wyjść
na ulicę i pokazać cyce stu losowo wybranym, napotkanym przechopdniom. Oni też cię nie znają.

proponuję wyjść skoro masz taki dobry pomysł to sam/sama z niego skorzystaj :] Widać ze ograniczony jesteś, bo gdybyś nie zauwazył nikt nie wie jak wygladam, gdzie mieszkam ani kim jestem:]

Gość proponuję wyjść
Oooo... na ulicę się wstydzę a na internetowym forum pokażę. Jaka moralna, jaka uczciwa, jaka świętoszka. Pochwal się rodzinie, w jaki sposób się dowartościowujesz. Pewnie będą z ciebie dumni, żeś taka zmyślna, że twarzy nie pokazałaś. Wystaw jeszcze cipsko z pytaniem, czy równo ci zarasta.

Gość proponuję wyjść
Wierz mi, nie miałem takiego zamiaru. Zwyczajnie zastanawiam się, skąd się biorą takie obłudne pustaki.

Gość proponuję wyjść
No cóż. Może i jestem gburem, ale w życiu bym się nie zniżył do udostępniania na publicznym forum swoich aktów i żebrania o słowa pochwały. Jeśli to znaczy, że jestem gburem, to nim jestem.

A jeszcze jedno proponuje wyjść- najpierw dowiedz się co to znaczy \"obłudny\" zanim będziesz kogokolwiek obrazał, bo mądrego udawać nie sztuka a ja u siebie takich cech nie zauwazam :] obłudny 1. obłudny znaczenie: zakłamany; żyjący w obłudzie KRETYNIE :/

Gość lalalallal
lalalalal to też ja :-).

Gość proponuję wyjść
I jak widzisz, słowo to, doskonale określa twqoją mentalność. Nie pokazałam twarzy więc pozostaję niewinna...

Gość proponuję wyjść
Nieodparcie odnoszę wrażenie, że absolutnie nie rozumiesz tego, co do ciebie mówię. Kojarzenie widać, nie jest twoją mocną stroną, ale za to masz cycki...

proponuję wyjść Ty za to widze \"wyżej srasz niż dupe masz\" :] dzizas ja pierdole CZY JA POWIEDZIAŁAM ZE MAJĄ SIE WSZYSTKIM PODOBAC?! Boże ludzie czytajcie wszystkie wypowiedzi a potem komentujcie, bo ja póki co to staram siebie pocieszyc a nie przypodobac innym!

Gość proponuję wyjść
Widzę, że i powiedzonka na poziomie :). Ale najważniejsze, że masz cycki...

Gość proponuję wyjść
Przykro mi, to forum publiczne. Jak i twoje cycki, które sama tu umieściłaś...

ja mam większe, sporo większe i bym się z tobą zmienila 😭 przynajmniej nie beda ci wisiec na starosc :O a generalnie bardzo ladne

Gość cycki fajne
ale z głową coś nie tak:P

Gość proponuję wyjść
Znam jeszcze kilka publicznych miejsc, w których możesz je umieścić... publiczna toaleta.... publiczny dom... W wybacz, ale imputowanie mi, że twoje publiczne cycki mogą mnie w jakikolwiek sposób pociągać, mnie obraża. Bardziej, niż inwektywy, którymi obrzuciłaś mnie wcześniej.

Gość cycki fajne
i tu zgadzam się "proponuję wyjść", intymność należy zachować dla siebie i tylko wybranych,szanuj się przegrana,bo przegrasz życie;o

Gość cycki fajne
i nie obrażaj innych, jeśli nie chcesz,żeby Cię obrażano...!!!:P

Gość Śliczne cycuszki ...
... P.S. Mam 2 pytania: - Czy masz już chłopaka? ;) - Skąd jesteś? ;) :classic_cool:🖐️