Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ariane84

Pytanie odnosnie pozycji podczas snu

Polecane posty

od jakiegos czasu szukam na necie opisu pozycji podczas snu, np ktos kto spi na brzuchu ma takie cechy, ten ktory spi na plecach takie... ma ktos moze jakies namiary? z gory dzieki:)

ehh pozycja embrionalna - kolana zgięte a ciało zwinięte wkłębek. Jeśli tak zasypiasz, sygnalizujesz światu - KOCHAJ MNIE. W głębi duszy czujesz sie bezradnym człowiekiem, który chce być prowadzony za rączkę. Jesteś osobą skrytą i nieśmiałą, którą dręczę kompleksy. Nie potrafisz samodzielnie podejmować decyzji, boisz się odpowiedzialności i kłopotów. Nie akceptujesz swojego wyglądu. W związku nie potrafisz się przełamać i pokazać jaka jesteś na prawdę. wszystko sie sprawdza:(:(:(

o ja rowniez na plecach obowiazkowo rece do gory a nogi rozkraczone :D Martinella dzieki wielkie:)

Gość tak o...
ja mam coś z żaby- nieufnosc i podejrzliwość, a czasami spie na boku: marzycielstwo - to pasuje

Gość a jak ktos sypia w roznych
pozycjach? :P Z tym, ze moja ulubiona to na brzuchu ;) I najczesciej tak sie budze ;)

Martinella to nieprawda:) Jaki jestem taki jestem ale napewno nie jestem nieśmiały kiedyś nawet pani na rozmowie o pracę powidziała mi że zaskoczyłem ją swoją pewnoscią siebie

szkoda tylko ze nie opisali mojej pozycji, rece do gory, na plecach i czesto jedna noga podwinieta;]

hehehhehe wiesz Dziewczyno ze czasami jak zasypiam to przychodzi mi na mysl wisielec przez ta pozycje:D ;)

Gość nie działa