Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O POMOC BIORĄCE ANTY

CILEST i moje skutki uboczne!!! Prosze wejdzie!!!

Polecane posty

Za 2 dni koncze drugie opakowanie Cilestu. W pierwszym tygodniu mialam straszne bóle głowy, ktore ustały. I tu nagle, w trakcie drugiego opakowania zaczelo sie: OGROMNE MDŁOSCI BÓŁE PODBRZUSZA BÓLE PIERSI BÓLE GŁOWY Dodatkowo tyje. Prosze poradzcie mi czy mam brac trzecie opakowanie czy jechac do ginekologa i zmienic tabletki???

Gość HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLP HER

Gość anusienienienkaaa
Ja nie brałam akurat cilestu, ale też mialam problem z tabletkami- zreszta juz o tym tu pisalam. Powinnas isc do lekarza i powiedzieć o objawach. Ja czekałam prawie pol roku i nie wyszło mi to na zdrowie. Lekarz odrazu mi zmienił na regulon i teraz jest ok. Ps. bole to pol biedy-ja jeszcze w dodatku przytylam!

Mysle, ze ginekolog powinien wykonac Ci testy poziomu hormonu. Moze Cilest nie jest odpowiednio dobrany dla Ciebie. Bralam go 4 lata i bylam zadowolona, u mnie nie wystepowaly ww objawy, ale mysle, ze to wszystko zalezy od organizmu. Najlepiej bedzie jak skontaktujesz sie z dobrym ginekologiem.

Anusiu ja tez napisalam, ze tyje po nich :( Dziekuje za odp i prosze o jeszcze inne... Moze komus przeszlo w 3 opakowaniu?