Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malineczqa

Tibia - czy naprawde zguba dla młodzieży ?

Polecane posty

Witam! Często słyszę jaka ta gra jest durna itd. Nie rozumiem tego ponieważ sama w to gram, mówicie marnowanie czasu, nie znowu takie marnowanie, grają tam ludzie z całego świata, mozna podszkolić języki obce. Oczywiście niektórzy przesadzają i wydają mnóstwo pieniędzy aby udoskonalić swoją postać, i siedzą niewiadomo ile przed komputerem. Ale gdy gra po to aby zabić czas i pogadać z ludźmi to to jest nieszkodliwe :) Nie gram nałogowo, zwykle stoje w jednym miejscu i rozmawiam z ludźmi więc prosze o wyrozumiałość na temat tej gry. Dziękuję bardzo :classic_cool:

Gość pierwsze slysze o tej grze

Gość nie chce mi sie

Gość Kakashi
Hum... emm... niepowiem tez w to gram ale to jednak mimo ze wciagajace to i tak po jakims czasie sie nudzi... i dla ludzi o slabych nerwach ta gra niejest z lekka wskazana xD czesto mozna wpasc w jakies bluzganei itp robi sie nerwowa atmosfera ty sie wku***** i dzieki XP ale tak podszkolic se jezyki obce mozna xP i pogadac z wieloma osobami i znalesc nowe przyjaznie xP Peace :D

Gość Tiases
Zgadzam sie z poprzednikeim gra jest fajna ,mozna podszlifowac jezyki :) zapoznac sie z nowymi ludzmi z poza naszego kraju tez i spedzic milo czas Pozdro :) xP

Danke chopoki xd My wychowani na Akademickim to kulturalne komentarze. Ale zaraz ktoś w nas mięsem rzuci xD 🖐️

Gość Kakashi
hum... moze i tak ale czemu mial by w nas miesem zucac xP? w kacu mam prawo wypowiedziec sie no nie :D

ojej to gra... az wstyd sie przyznac myslalam ze to jakis gadżet z sekxshopu...

Gość no nie wiem...
dla jakiej młodzieży, znam chłopa dorosłego, 27 lat, gra tak, że cała rodzina już ma ochotę go zabić, włącznie ze mną ;)

No mosz xd Mówia że po tibi będa lecieć :D Ale narazie nikt niewie co to jest bo się nikt nie odzywa :D 🌼

Gość Kakashi
gra wciagajaca no jedynie moze skaczyc sie ze jakis napalaony gracz co gra niemal caly dzien nieodchodzi od kompa moze kogos krzeslem potraktowac jak mu przeszkadza w grze ale tak to ludzie sa na pozur normalni xP i jak w to graja tez xP

Gość migdali
dzieci mojej przyjaciolki spedzaja dnie grajac,sa uzaleznione,a ona juz nie wie,co ma zrobic,by choc na chwilw przestaly i zajely sie czyms innym....wnioski wyciagnij sama

migdali Daj nazwy ich postaci, my je huntem potraktujemy :D Odrazu odechce im się grać :D

Gość no nie wiem...
" niech gra " ? inaczej byś mówiła, gdybyś musiała kopać tunel ;) żeby w jego pokoju dostać się do okna, trochę świeżego powietrza wpuścić :p Ubrania na podłodze, talerze, szklanki na podłodze, dokumenty na podłodze, nie ma czasu posprzątać, bo gra, no ludzie :o

Gość Tiases
No i mi przypomnailes naszego dobrego znajomego o nicku Heally(Zamzero itp) gral jak anlogowiec jeszcze to pamietam ;p

Tiases, no niewarto wspominać naszego \"dobrego kolegi\" :D migdali ja wiem o co chodzi, nieraz tak miałam żeby dostać się do biurka potrzebowałam liny, łopaty i kompasu :D

Gość no nie wiem...
no dobra Ancymonki, to pisać mi tu ile macie lat, zaciekawiła mnie statystyka do jakiego wieku jest się podatnym na ogłupianie ;)

Gość Kakashi
e to zemna niejest jak widac az tak zle jak ludzie maj taki burdel w pokoju przez to to niewiarygodne

Kaka, bo Ty to dziwny jesteś :D Jak śmiesz uważać się na tibijczyka bez bałaganu w pokoju hehehe xD

Gość Mike - Sargo jak kto woli
Tak. Zguba. Dzieci siedzą w domach grają Bóg wie ile. Nie wychodza na dwór. Kasę od rodziców/dziadków wydają na "giepe" no i tyle z mojej strony.

Gość Kakashi
mam na tyle poukladane welbie ze kojaze czysty pokuj z burdelem w nim xD wiec co jakis czas ogarne i nawet na dworek wyjde ;]

Maćku, jakiś Ty surowy. Ja mówie że mozna grać normalnie bez \"gjepe\" a jak dzieciaki chcą poszpanować to kupują wszystko na allegro które własnie niedziała i mnie wkurza ;] pzdr 🖐️

Gość Kakashi
no to tez sa inteligetne wypowiedzi ludzi ktorzy sa nalogowcami.

Gość no nie wiem...
no to żeśmy pogadali, poszły grać :p:D