Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a skąd ty wiesz kogo

epitety!!!

Polecane posty

nie zdąrzyłam wpisać ,a wiec przeczytaj najpierw w dziup,a teraz chcesz mnie całować ja sie na to nie godze czuje się jak przeterminowane dziecko w mgle bo mało rozumiem tą sytuacje a poza tym od kiedy jestem Twoja!

Gość durna baba
zaczepiasz mnie i zachęcasz do dysputy traktującej o epitetach??Mowiłam, że lubie małe, agresywne.. Mam słabość

chciałam wiedzieć jak cuchnie zapachasz który rzekomo unosi się po topikach tak w ogóle dla ogólnego przypomnienia to jestem ofiarą i zostałam sprowokowana do użycia noża i jeszcze go nie odłozylam na półeczke więc możesz wytoczyć działa

Gość przejdźcie na komunikator

Gość durna baba
po co walczyć? Lubię Cię namierzać i kąsić. I jestem pewna, ża masz gora 25 lat 😘

Bóg tez zaczynał od zera czy ja coś przegapiłam nie znam cię durna babo ,a twoje ukąszenia są nieszkodliwe niczym komara ..nie wiem gdzie chadzasz może po bagnach ,a one wciągają!

Gość durna baba
piczka i hormon złości zaciniły ci horyzont, moja droga. I gdzie jest powiedziane,że moje ukąszenia mają być śmiertelne?? Są skuteczne - zobacz swoje wypisy 😘x2

koniec tej zabawy kim jesteś i dlaczego mnie prześladujesz bo zaczynam sie czuć jak zwierz w klatce! życie i tak jest nad wyraz skomplikowane ,a więc ujawnij swoje motywy działania wzgledem mojej osoby

Gość durna baba
Kto się czubi ten się lubi! Nie prześladuję Cię, sama się pchasz przede mnie i słowa same cisną mi się na usta. Ale do epitetow mi daleko. Dlatego wejdźmy poziom wyżej.. i nie rob z siebie ofiary: nagadasz, naględzisz, nawrzucasz, napuszysz się ..i już przybierasz pozycję kolkankowo-łokciową. Przecież nic Ci złego nie mowię i nie robie.. ino się z Tobą czubię, babo :P

ja się pcham daruj sobie brednie! ty weszlaś z butami nawrzucałaś mi do tego udajesz teraz słodkie niewiniatko ,a atak przemieniłaś w śmieszną gre której reguł nie znam jeśli ja nie wiem z kim tocze tą dyspute jakże zaciętą i interesującą to może choć ty wiesz z kim obalasz teorie

Gość o co tu chodzi

Gość durna baba
Ok. Daruję sobie ten topik, wedle życzenia. I raczej słodkiej nie udaję, bo jestem raczej od żądlenia przecie :) Obalić to ja mogę piwo pod sklepem. Idę, bo zamknom... Moja filozofijo 🖐️

Gość o co tu chodzi
no i zwiała nie wyjaśniła ,a ja i tak wiem:Pzdąrzyłam się domyślić w między czasie tylko jak mnie wyczaiłaś?

Gość durna baba
Chodzi o to, że pośmiać się nie można. I tylko co niektorzy posiedli dystans do siebie. Lecę na to piwo!! Może motorynka sie bryknę ;P

Gość o co tu chodzi
to masz 😘 śmiech to zdrowie,a więc zażywaj jak najczęściej i jak najwięcej