Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caro_l_a

Jak rozkochać faceta i zaliczyć wpadkę ciążową??

Polecane posty

Gość caro_l_a

cześć dziewczyny :) napiszcie co mam zrobic by zrobic maluszka gdy facet pilnuje prezerwatywę bo boi się że nie skonczę szkoły, a bardzo chciałabym mieć rodzinę i pogodze studia z malutkim bombelkiem jak będe w ciąży to mój i tak będzie szczęsliwy pozdrawiam

wez go raz upij tak ze nie bedzie wiedzial co robi ale nie az tak zeby mu nie bryknal hiheee i wtedy do dziela Na pewno sie nie bedzie kontrolowal

Gość boska grzesznica
dziecko może przeszkadzać w nauce ,a więc zrezygnuj z nauki:P taka mała rada

Gość ozięble z domieszką
Zastanuff siem, bo kinder niespodzianka może Ci wyjść bokiem :classic_cool:

Gość moze jednak postaw na edukacje
zeby juz wiecej nie pisac "bombelkiem".

Gość caro_l_a
No i jeszcze muszę go jakoś rozkochać w sobie. Łapałam już czterech facetów "na dziecko" i żaden się ze mną nie ożenił :(. Jestem teraz samotną matką z czworgiem dzieci, żyję z alimentów i zasiłków:(. Teraz muszę mieć gwarancję, że facet się ze mną ożeni :)

Gość hyhyhyhyhyhyhyh
10/10 :classic_cool:🖐️

Gość durna baba
To ma być tylko Twoje dziecko...? Chcesz faceta na siłę uszczęśliwić czy może on chce dzidziusia ale chce też byś się w pierwszej kolejności wyedukowała? Bo ja nie za bardzo rozumiem... Dziecko jest tak absorbujące, że cały świat schodzi na inny plan, takie przewartościowanie ;) Więc o nauce zapomnij

Gość caro_l_a
Ale ja wiem, jak to jest, mieć dziecko. Przecież mam już czworo :). Wcale nie ma przy nich tak dużo pracy :). Zajmują się nimi moi rodzice :)

Gość caro_l_a
tzn. zajmowali sie dopoki nie zabrala im ich opieka spoleczna:classic_cool: w sumie to nie wiem gdzie one teraz sa😭

Gość kartmanka
ale pierdolenie o szopenie, miala byc niby smieszna prowokacja ale nawet moje poczucie humoru wysiadlo, bleeee.

Gość czy langusty mają zwyczaj
spuszczania się w usta? dziwne...

Gość pytam przecież chyba co nie

Gość Czyzbym byla ewa
Ja tak nie jestem za lapaniem faceta na dziecko. Tez mam takie zamiary z zajsciem w ciaze ale to dlatego ze chce a nie bo ma kase.... Wcale tak duzo kasy nie mamy ale wiem ze dla dziecka by bylo i to sporo. Mieszkamy razem szkole skonczylam on dobrze zarabia jako elektryk ale problem jest taki ze on nie chce miec podobno narazie dziecka jak go pytam dlaczego to rozne bajki opowiada ze pieniadze ze czas ze inne zycie. Ja doskonale wiem bo pomagalam kiedys moim ciotkom w wychowaniu kuzynostwa wiec tez wiem jaka to uciecha miec takie dziecko jeszcze swoje i nikt mi nie wyrwie z reki.

Gość gość
no tak bo dziecko to zbawka jakas...masakra jakas jak plytki musi ktos byc.zeby brac fateta na dziecko"!

Gość gość
czy Ty masz coś z głową???!!!! jeśli to prowokacja to Bogu dzięki ale jeżeli jesteś realną osobą z gównem we łbie to serdecznie Ci współczuję Twojego debilizmu !!! Facet albo kocha albo nie i nie należy go rozkochiwać nie wiem czy wiesz ale zawsze można się rozwieźć. Po drugie całe życie masz zamiar udawać inną niż jesteś? Po to tylko żeby ktoś cię kochał? I najważniejsze dziecko to nie zabawka idiotko! I nie wybiera sobie rodziców, więc odpuść sobie i nie rób krzywdy potencjalnemu dziecku

Gość gość
Do tego wyzej Rozwieść a nie źć:-D Inteligent ale nie do konca:-D

Gość gość
zgadzam się z (gość 9:06) ść czy żć to nie świaczy o inteligencji tylok o autokorekcie pewnie :D