Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszzkkaa

czy to jest już zdrada??

Polecane posty

Gość Agnieszzkkaa

jeżeli mam chłopaka a pod wpływem impulsu pocałowałm się z obcym facetm na imrezie....ale nie zamówiłam znim słowa....wiec napaewno to nei zdrada emocjonalna...Tylko się całowaliśmy.....I tak jakoś mam wyrzuty sumienia...jak napraowadziłam na ten tor rozmowe z moim chłopakiem..Oczywiście nei przyznajac się to on to uważa już za zdrade.....I teraz od dwóch dni o tym myśle..On by mi tego nie zrobił nigdy mam ochote mu o tym powiedzieć aby mi się lepiej zrobiło..!!Ja chyba zwariowałam!!Pocieszcie mnie:-(

Gość pomyśl tak
jakbyś się czuła gdyby to twój facet całował się z obcą laską? ale nie zamienił z nią słowa, tylko się całował? byłoby dla ciebie to ok?

Gość Oczywiście że zdrada
ale ja bym mu oty m nie mówiła zapomnij i wiecej tak nie rób

Gość taaakkk
to zdrada sz*M*AT*O!!!!!!

Gość pomyśl tak
maj gad, pierwszy raz zgadzam się z idealistą... czekam na twojąę odpowiedź..

Gość Agnieszzkkaa
Ale zdrugiej strony to może zniszczyć nasz zwiazek a my się kochamy....W sumie to był nic nie znaczacy incydent który moze wszystko zniszczyć...

Gość Agnieszzkkaa
Mój chłoppak am swoje zasady on mnie nie bedzie chciał chyba już znać po tym...Nie zrozumie.....Pozatym....jeżlei chodzi o takie sprawy to jest...tn..bywa nawet agresywny........Nie wiem sama...ale wciaz o tym myśle...

Gość Agnieszzkkaa
Idealista nie znas zmnie wiec wstrzymaj się od takich komentazry nic o mnie nei wiesz

nie mów, powyżej to hieny emocjonalne

Gość Ubawionnnaaa
hahaha nie słuchaj tych palantów:D:D:D oczywiście ż enie mów co ciw ogóle przyszło do głowy...!!Zachowałaś się nei fer ale w sumie nic się nei stało...nie spałaś z nim i nigdy to sie nie wyda....Głupia bedziesz jak powiesz...Rany co za kretynka:D

dziwne, ze takie dziwolągi i wampiry energetyczne istnieją ale to fakt, czerpanie przyjemności z podkładania świni ..........obrzydlistwo choćbny to była podpucha.................

Gość pomyśl tak
nie jestem hieną emocjonalną, bynajmniej. wiem co to empatia, ale też co to uczciwość. jeśli ten facet naprawdę cię kocha, to odpuści tym razem ten pocałunek. ja się pytam czy ty byś odpuściła na luzie i na zasdzie "nic się nie stało"?

Gość Ubawionnnaaa
To ty prawdziweej szmaty w życiu nie widziałęś..Gdyby była szmatą napewno nie miała by takich dylematów watpliwości i wurzutów sumienia...

Hmm z jednej strony jeśli chcesz być wobec niego całkowicie fair to powinnaś o wszystkim mu powiedzieć,ale jak sama zauważyłaś wyjawienie prawdy prawdopodobnie równałoby się z końcem waszego związku, a tego chyba nie chcesz... Więc lepiej byłoby chyba jednak jak zachowałabyś to dla siebie, wyrzuty sumienia Cię męczą i pewnie jeszcze długo męczyć będą,ale chociaż jesteś w stanie naprawić teraz to co popsułaś mając przy okazji nauczkę na przyszłość,że chwila zapomnienia znika a wyrzuty pozostają...

Gość pigment
Agnieszzkkaa Całowanie się z księdzem albo wikarym to nie jest grzech :)

jesteś chyba niemadra by nie rzec inaczej.............wierzysz w bezgraniczna szczerość do bólu i wszystko jest ok? no to masz góra 10 lat......coś takiego istnieje owszem ale potrafi rozwalić kazdy związek prędzej czy później..........człowiek to nie maszyna..........to mieszanina zmysłów i namiętnosci nad którymi w mniejszym lub większym stopniu panujemy

Gość Agnieszzkkaa
Nie pwoiem mu...nie chce go stracić...W sumie bo chwili namysłu chyba tez wolałabym nie wiedzieć gdyby mi zrobił takie coś.......Pod warunkiem że nic dlla neigo nie znaczył ten pocałunek a dla mnei on nic nie znaczył bo nawet nie wiem z kim się całowałam.....boli mnie najbardziej to,że on nigdy mi by czegos takiego nie zrobił....poczułabym sie lepiej teraz wiedzac że on też ma coś na sumieniu....No nic spróbuje mu to jakoś zrekompenosować ale nic nie mówie

Gość pomyśl tak
płytko myślisz portafię wszystko zrozumieć i zanalizować. ale nie tolerować. a jestem człowiekiem - z twojego opisu wynikałoby że głupim stworzeniem targanym siłami z zewnątrz. ale wszytsko można usprawiedliwić

nie idealizuj go to człowiek jak każdy inny, odrobina alkoholu, po kłótni z Toba, miła i ładna pocieszycielka..............pełna zrozumienia............

Agnieszzkkaa Bądź teraz dobrą i kochającą dziewczyną a po jakimś czasie zapomnisz o tym przykrym (jak sądzę) incydencie no i miej nauczkę na przyszłość! :)

dzieki za płytko myślisz :) ...........dążyć należy do ideału.......... ale z głową.....cokolwiek czynisz madrze czyń i oczekuj końca ;)......... ja nie usprawiedliwiam potknięc, ale trzeba sie tez podnieść sa większe problemy niz pocałunki

Gość dfdsfddsfdsfdfsfdsfdsfsfsdfsfs
"Tylko ze w zwiazku klotnie sie zdarzają czesto tak wiec pani coheed tak czesto daje d**y jak czesto sie kluci " ale teorie zes wymyslil 🖐️

**idealisto** szkoda mi czau i klawiatury dla Ciebie, i ciesz się, ze nie mozesz stanąc twarzą w twarz.................co ja plotę trzeba przecież ja mieć biedny inwalido..........................

Gość może przynajmniej
złapałaś od tego kolesia opryszczkę:O Idealista pisze jak kretyn, ale ma rację.. swoją drogą, różne atrakcje można złapać drogą kropelkową..

Dodam jeszcze, że celulitu u mnie nie zobaczysz, a to dopiero :):):)widzisz przy spotkaniu Twój brak twarzy byłby w wielkim niebezpieczeństwie................. buszujesz po kafe, a nie wiesz kto jest kim i to by było na tyle...ależ mi się ta klawiatura zużywa, musze ja oszczędzać ;)