Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1985

nudze sie a wy?

Polecane posty

Asica3456-- nie potrafe cie zrozumieć - nie umiem . Zastanów sie nad tym co robisz - pomyśl - przeczytaj . Warto słuchać ludzi , któzy nie bredza o miłośi z filmów alecz realnie , obiektywnie patrzą na świat .

koc, jesli tego nie rozumiesz, to trudno. Widocznie nie jestes mezatka i nie wyszlas za palanta po prostu. Nawet moj ojciec, u ktorego mieszkamy ma zle zdanie na jego temat.

Asiu ty go znasz bardziej niz jego mama, niz zajjomi,tak jak on sam, moze ciutkie wiecej:) Poznaliscie sie wlasnie wtedy gdy ona juz była po łapance:) Aty sercem i oczami miałamasgo wstyczniu 2003 jak ył na oliwkowkow ubrany;) potem sniło ci sie ze ma dziewczyne z dlugimi czarnymi oczyma:) a potem jakmiał auto to pomysłałas teraz jakasgo złapie na dziekco!I tak sie stało:)

asica ... ja to nawet nie ćwiećrtinteligent jestem ... od półgłówka dzielą mnie dziesiątki w skali IQ mniej, niż zero :O

only for A-- nie mów , ja miałam dzisiaj bardzo ciekawa wymiane pogladów z jakimś facetem hahaha Był intelektualistą no i kilka bystrych kobiet tez spotkałam . Może źle szukałes ;) ps. Polecam Kaczki na Taczki - jest tam wielu fajnych ludzi ; począwszy od ;FF , kończąc na -spadam - super ludzie . Lubią polityke .

Warto słuchać ludzi , któzy nie bredza o miłośi z filmów alecz realnie , obiektywnie patrzą na świat . == to ty bredzisz, to sa ludzie pokroju kozy.. a asia ma swiat widizny cierpeiniem i dosiwadczeniem ludzi- babci, tysiaca innych wiele by pisac. Tak mało asie znasz a tyle czasu ja znasz.. szkoda, ze oceniasz ja wedlug tego kim nie jest. Wlasnie ona zna zycie. A koza z seriali z prestizu, bogactwa co oan o zyciu wie? nic. Umie tylko isc po trupach do celu. I taka o rady pytasz? Systy głodnego nie zrozumie a

only for A ale głupoty mowisz:) Swietnie rozumieszludzie: a to nie ta fruzyra, a stan tu, a masz wode;)itp. Wiedziałeskiedy chcielipicem przejsc cos zakumflowac:) Uwierz wkoncu w siebie:)

a to mnie zaintrygowałes:P bo nie znam:)? wiem co to lanie wody ale sałtasłowan?:) hmm? tell me now:)!

Tamit--zatkało mnie jak dobrnęłam do końca twej błyskotliwej wypowiedzi . Może jej nie znam , może za mało danych , ale wiesz co - znam życie - może lepiej od nie ;) Może faktycznie nie rozumiem jak ludzie mówią na dobre i na złe a po chwili uciekają . Zbyt wiele bzdur przeczytałam na tym forum zakochanych kobiet i zbyt wiele widziałam rozbitych małżeństw przez internet . Czasem mysle że kobiety biorą ślub dla tej całej durnej oprawy białej sukni itd.. a jak sie znudzi to stwierdzają że to nie miłośc i chcą czegoś nowego . Może jednak zazdroszczą singlom ?

koc;) co do 2czesci:) tak jest pewna grupa kobiet.. bo taka moda, presja.. ale sa takie co cenia na dobre i złe, po grób:) Dla nich wazne sa słowa, czyny a nie biała suknia:) i wypeplenana bez zrozumienia przysiega:)

U talk to me, narescie:) fajnie:) very nice! A teraz cie wykorzystam:P jak sie pisze: ocień intiersna kanikuły:)? bo zna fonetyke a pisać nie umim:) write me into russia, please👄:)

No i widzisz znowu myk robisz? Nie mozna tak:) rozmawiaj:) aha siedzisz w słownku, ok poczekam ale krotko:P chce miec taki opis na gg:)

superrr:)))))) 👄 no chyba ze chcesz zgłosic sie po odbior buziaka osobiscie:) tete a tete:)( to zaproszenie jakbys nie widział:P

oJ.. JAK SKOPIOWAŁAM NA GG TO JAK DAŁAM OK WYSŻŁY SAME ?????????????????????? WHAT is it?:) I have trouble:)

hihih:) zawsze miał branie tylko haczyka nie widział, sprytna rybka:P visage vis a nis visage:P tete a tete:) face to face:) levres pred de levres;) no juz jasniej nie mozna napisac:)))

only for A- przyznaj co studiujesz - lub studiowałęś? Jaki kierunek - jeśli można wiedzieć ?