Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusimmm

burza. boje sie!!!

Polecane posty

Gość lusimmm

Boje sie wlasnie jest straszna burza, wichura normalnie az drzewa przewraca i pioruny straszne aaaaa!!!!!

Gość idz spac

Gość lusimmm
ja sie boje ratuuuuuunku!!!!!!!!!!!!!!

Gość idz spac
wlaz po koldre i nie panikuj

Gość zmywacz do paznokci
gdzie ta burza??

bomba! wyszłam na balkon. Jak chlusnęło to musiałąm się zaraz przebrać. Drzewami poniewiera, samochody wyją, żyć nie umierać kocham burzę:)

A u nas duszno i cicho.Rano byla taka mała burza,ale przeszła.Wszystko teraz paruje.

no to witam ;) Oj, należala nam się ta burza dzisiaj, chociaż chwilkę bedzie lepiej ;)

Gość /łączenie/
trąba powietrzna w czestochowie 01:21 ojejojej ojej prawde to?? nie wierze w polsce trąba powietrzna?? 01:23 ojejojej ojej a niechcecie mi powiedziec to nie jutro sie dowim w tv 01:25 ojejojej ojej ch*j wam w d**y 01:29 Ariane84 a dokladniej pod czestochowa byla traba powietrzna, ale to nie pierwsza traba w naszym kraju, po prostu kilmat wariuje, w jakiejs wsi niedawno tez byla i pozmiatala wszystkie dachy, czestochowa jest cała http://ariane84.fotosik.pl/ dla niedowiarków: http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=53723 (ew. przerwę w linku zlikwidować)

Gość NIESMACZEK
oj faktycznie nad lublinem tez sie działo. drzewa to mało z korzeniami nie powyrywało :o błyskalo sie cały czas, tak ze porawie widno było...i ten ciagły pomruk grzmotu...i sciana wody- dosłownie-sciana. czegos takiego jeszcze nie wiedziałam...