Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safiku

KTO ZNAJDZIE PIĘKNIEJSZĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ???

Polecane posty

Gość zalosnet
pisac o wlasnej sukni ze jest najpiekniejsza! rozumiem ze chcesz ja sprzedac (rowny email w ogloszeniu i u zalozycielki topicu) ale to byla Twoja bajka dlamnie to jest koszmar. te konie lilie od gosci masakra.

Gość nawet na bazarze........
wiem, to rzecz gustu, ale proszę!!!!! i do tego te konie, jasny garnitur!!!!! ludzie!!!!

Gość a oto moja
oczywiscie koronka na gorze to bolerko

Gość o Bossszzz ale kicz
i ten pan mlody w jasnych gajerze. Wyglada jakby mial pełno w porach. i te baloniki na dorozce, trzeba bylo jeszcze kokardy koniom załozyc. Masakra!

Gość safiku
Niektórych zrzera z zazdrości bo nie stać ich na kupno sukni za 3700 zł!!! Wiem, że teraz napiszecie jeszcze bardziej złośliwie o tej sukience i tym samym udowodnicie, że mam rację z tą zazdrością!!! a mnie wasze złośliwe komentarze jeszcze bardziej będą cieszyły bo będą oznaczały, że mam rację!!! Resztę pozostawiam bez komentarza - jeśli na prawdę jesteście przyszłymi żonami albo mężami to gratuluję taktu!!! A jak komuś nie podoba się karoca z balonami itp. to niech sobie wyprawi nudny ślub bez balonów :)!!! przecież ślub to nie pogrzeb i nie rozumiem czemu wszyscy czepiacie się białej karety, gości i balonów :) Czekam na złośliwości :) pappa całusów102

Gość tengo
safiku, co z tego, ze dalas za suknie 3700zl skoro wiekszosci sie ona nie podoba? Dostalas takie odpowiedzi a nie inne, bo niefortunnie sformuowalas temat. Gdybys napisala post z oferta sprzedazy, prawdpodobnie nikt by sie nie wypowiadal o "urodzie" sukni. Jak widac wysoka cena sukienki nie idzie zawsze w parze z wygladem.

Gość czego niby mamy ci zazdroscic
ze zrobilas ze swojego wesela obciachową szopke? no laska odpusc i nie kompromituj sie dalej ;) nikt ci sukni nie zazrosci, na dobra sprawe kazda z nas na taka stać, wystarczy odlozyc. Proste ;)

Podoba mi sie sukienka :) Co prawda jak dla siebie to wolalabym cos z z rekawkami :P Ale nie o mnie mowa... wiec spoko :) Bardzo ladna. I wesele tez fajne... konie i te sprawy ;) Pewnie kupe kasy kosztowalo - ale to przezycie jedyne w swoim rodzaju, wiec fajnie miec to swoje wlasne wymarzone ;)

Gość zazdrościnca nr 1
heheh ... żeby sprostować - moja suknia była droższa od Twojej . Ale chodzi mi o prtostą rzecz jaka jest UMIAR . Wasze stroje i oprawa jak dla mnie były przedobrzone. I w tym wszystkim Pan Młody niestety wyglądał bardzo nieelegancko . W każdym salonie powiedzą Ci że NIE ZAPINA SIE ostatniego guzika marynarki i kamizelki .

Gość nie_zła_kupa
wybacz ale ta sukienka jest paskudna, są gusta i guściki ale ten model jest straszny jestem na nie !!! poszukaj czegoś innego, mniej bezowego wrrrrrr

Gość nie_zła_kupa
sorki dopiero teraz zobaczyłam że już miałaś ją na slubie :-/, Twój facet też wyglądał nie ciekawie w tym kolorze wrrrr :-/