Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2007 mam długie, ciemnobrązowe, sztywne :O czyli niepodatne na układanie włosy i chciałabym coś na tym łbie zmienić ;) mam do wyboru: -kontrast, czyli naturalnie wyglądające rozjaśnienie -trwałe lekkie falowanie co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wg mnie opcja 1 Napisano Lipiec 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Lipiec 21, 2007 zalezy jaka masz oprawe oczu, czy ciemna czy jasna. Jesli ciemna to rozjasniane wlosy beda wygladaly nienaturalnie. Ja tak mam i mimo ze chcialabym miec jasniejsze wlosy to nie moge, bo mam czarne i grube brwi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Sędzina 0 Napisano Lipiec 21, 2007 Luska, nie jestem specem w tych sprawach, :P ale na Twoim miejscu na pewno bym nie \"falowała\" skoro masz grube, sztywne włosy, to w efekcie moze to wyglądac niezbyt dobrze. a nie zastanawialas sie nad rudym jednolitym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2007 mam ciemną oprawę oczu :) ale nie chodzi mi o blond, tylko bardzo jasny brąz którego za cholerę nie mogę uzyskać farbując w domu :O marzą mi się takie długie grube fale... ;) trochę by mi włosy odbiły od czachy bo jakieś takie przyklapy są... na rudo??? no może... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Lipiec 21, 2007 No to jak jasny braz to moze byc, ale tylko u fryzjera bo w domu przewaznie i tak wychodzi czarny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2007 no właśnie! kupuję farbę jasny brąz, trzymam tyle ile trzeba i prawie czarne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ogól sie na łyso jak Napisano Lipiec 21, 2007 Brytnej Spirs i se kupisz peruke w wymarzonym kolorze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdziuu Napisano Lipiec 21, 2007 nie rób falowania, błagam Cię!!! też sobie coś takiego zafundowałam i było to najgorsze, co w życiu z włosami zrobiłam. mój facet do dziś się z tego śmieje :-(zniszczysz tylko włosy, a efekt?? marne, na prawdę marne szanse, że wyjdą Ci piękne fale, o jakich marzysz.. i potem trzeba się męczyć z tym, bo jak się odpowiednio nie dba, to się puch robi :-( ODRADZAM!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2007 :O to falowanie jest na zasadzie lekkiej trwałej? kurcze... mam zdrowe włosy i jak ma mi się puch zrobić to chyba nie chcę... dzięki za ostrzeżenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Lipiec 21, 2007 laski kupuja prostownice, prostuja bo w modzie sa caly czass proste wlosy... ja tez mam takie wlosy jak Ty-- proste dlugie druty i tez braz... choc od jakiegos czau robie siobie balijaż i jestem zadowolona z efektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Falowanie sztywnych włosów Napisano Lipiec 21, 2007 to kiepski pomysł. efekty mogą być opłakane :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2007 właśnie dlatego chciałam pofalować, bo tych moich sztywnych drutów nic nie rusza żadne papiloty, lokówka, gorące wałki... za chwilę i tak są proste :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2007 chyba wybiorę kontrast :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdziu Napisano Lipiec 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba rozczochranwsmugiopalana Napisano Lipiec 21, 2007 Lusi, może spróbuj nalakierowywać i na wałki ponakręcać takie grubaśne.. ja tez mam twarde mocne włosy i z tymi wałkami dużo można zdziałać...powaga;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba rozczochranwsmugiopalana Napisano Lipiec 21, 2007 aha, uzywam ten lakier zielony taki Schfartzkopfa co niby zwiększa objętość... kup sobie i popróbuj - napsikujesz na pasmo a potem zawijasz na walka , potem na drugie psik - i robisz to samo...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba rozczochranwsmugiopalana Napisano Lipiec 21, 2007 Lusi tylko tych wałków to musisz mieć ze 20 i grube tkie, średnicy chociaz ze 3cm i nie rzepowe ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2007 :D wypiłam trzu piwea i jestem pikana ;;;;DE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba rozczochranwsmugiopalana Napisano Lipiec 21, 2007 typowe objawy braku chłopa "Babę powinno się raz na jakiś czas podobno opieprzyc i wypieprzyć.:P ...ja idę spać...też z braku... nieopieprzona ..Twoj niedlugo wraca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2007 za tydziernm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomunia Napisano Lipiec 21, 2007 rozumiem, że jestes znudzona swoim wyglądem raczej bym nie falowała , bo to chwilę będzie wygląda, a potem siano się zrobi , a poza tym odrastające włosy beda wyglądały smetnie przy tych starszych ja bym zrobiła na twoim miejscu pasemka, albo jasne, albo czerwone; jak jasne, to drobne i duzo, jak czerwone, to niewiele, a grubsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 no to sobie kolor strzelę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 tylko sunlight czy kontrast??? czy razem? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plus loki Napisano Lipiec 22, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba rozczochranwsmugiopalana Napisano Lipiec 22, 2007 nie podpuszczajcie Luśki...no luuuudzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 :( zaraz idę do fryzjera... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 no i nie poszłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agneska... Napisano Lipiec 22, 2007 czemu nie poszłaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach