Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

kobiety pomóżcie, bo nie mogę się zdecydować...

Polecane posty

Gość wg mnie opcja 1

zalezy jaka masz oprawe oczu, czy ciemna czy jasna. Jesli ciemna to rozjasniane wlosy beda wygladaly nienaturalnie. Ja tak mam i mimo ze chcialabym miec jasniejsze wlosy to nie moge, bo mam czarne i grube brwi...

Luska, nie jestem specem w tych sprawach, :P ale na Twoim miejscu na pewno bym nie \"falowała\" skoro masz grube, sztywne włosy, to w efekcie moze to wyglądac niezbyt dobrze. a nie zastanawialas sie nad rudym jednolitym ?

mam ciemną oprawę oczu :) ale nie chodzi mi o blond, tylko bardzo jasny brąz którego za cholerę nie mogę uzyskać farbując w domu :O marzą mi się takie długie grube fale... ;) trochę by mi włosy odbiły od czachy bo jakieś takie przyklapy są... na rudo??? no może... :P

No to jak jasny braz to moze byc, ale tylko u fryzjera bo w domu przewaznie i tak wychodzi czarny :)

Gość ogól sie na łyso jak
Brytnej Spirs i se kupisz peruke w wymarzonym kolorze :P

Gość ja pierdziuu
nie rób falowania, błagam Cię!!! też sobie coś takiego zafundowałam i było to najgorsze, co w życiu z włosami zrobiłam. mój facet do dziś się z tego śmieje :-(zniszczysz tylko włosy, a efekt?? marne, na prawdę marne szanse, że wyjdą Ci piękne fale, o jakich marzysz.. i potem trzeba się męczyć z tym, bo jak się odpowiednio nie dba, to się puch robi :-( ODRADZAM!!

laski kupuja prostownice, prostuja bo w modzie sa caly czass proste wlosy... ja tez mam takie wlosy jak Ty-- proste dlugie druty i tez braz... choc od jakiegos czau robie siobie balijaż i jestem zadowolona z efektu.

Gość Falowanie sztywnych włosów
to kiepski pomysł. efekty mogą być opłakane :O

Gość ja pierdziu

Gość żaba rozczochranwsmugiopalana
Lusi, może spróbuj nalakierowywać i na wałki ponakręcać takie grubaśne.. ja tez mam twarde mocne włosy i z tymi wałkami dużo można zdziałać...powaga;)

aha, uzywam ten lakier zielony taki Schfartzkopfa co niby zwiększa objętość... kup sobie i popróbuj - napsikujesz na pasmo a potem zawijasz na walka , potem na drugie psik - i robisz to samo...;)

Lusi tylko tych wałków to musisz mieć ze 20 i grube tkie, średnicy chociaz ze 3cm i nie rzepowe !

typowe objawy braku chłopa "Babę powinno się raz na jakiś czas podobno opieprzyc i wypieprzyć.:P ...ja idę spać...też z braku... nieopieprzona😭 ..Twoj niedlugo wraca?

Gość tomunia
rozumiem, że jestes znudzona swoim wyglądem raczej bym nie falowała , bo to chwilę będzie wygląda, a potem siano się zrobi , a poza tym odrastające włosy beda wyglądały smetnie przy tych starszych ja bym zrobiła na twoim miejscu pasemka, albo jasne, albo czerwone; jak jasne, to drobne i duzo, jak czerwone, to niewiele, a grubsze

Gość razem.

Gość plus loki

nie podpuszczajcie Luśki...no luuuudzie 😭

Gość agneska...
czemu nie poszłaś??