Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 bo wyczytałam na forum fryzjerskim że salon do którego miałam iść jest do bani :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez_majtkuuuff Napisano Lipiec 22, 2007 Ja polecę opcję 1. +dobrą prostownicę +odpowiednio dobrane kosmetyki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 no jak prostownicę jak ja bym chciała fale... :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna z bagien 0 Napisano Lipiec 22, 2007 A ja chcę jasny brąz taki opalizujący, o taki: http://access.nscpcdn.com/gallery/i/k/knowles2/beyonce_gal1.jpg a mam czarne:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna z bagien 0 Napisano Lipiec 22, 2007 albo taki kolor i takie fale: http://www.wallpaper.cz/primo/old_ir/jessica_alba____--400x300.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinooowka Napisano Lipiec 22, 2007 cienkie pasemka blond - chłodny albo ciepły w zależności jaki masz swój brąz ja mam zimny średni brąz - robię balejaż blond + ciemny brąz żeby nie było cukierkowo :-p blond raczej chłodny żeby po paru praniach nie zaczął żółknąć jak trawa obsika przez przez psa :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 ja mam bardzo ciemny brąz więc w grę wchodzą jasnobrązowe chyba ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinooowka Napisano Lipiec 22, 2007 a takie kolory jak powyżej - nie do osiągnięcia bez tony kosmetyków ..... i fotoszopa niestety ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinooowka Napisano Lipiec 22, 2007 no to złoty jasny brąz albo karmelowy i do dzieła ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie prawda ze modne sa Napisano Lipiec 22, 2007 proste, bo modne sa wszelkie skrety i fale, ale jesli nie masz poddatnych wlosow to moze byc problem. ale wiem, ze kolezanki robily owocowe trwale i nie wygladaly zle, wrecz przeciwnie. jesli wloasy sa grube to sie nie beda puszyc. tak czy siak lepiej robic u fryzieja bo w domu wiadomo moze czasem cos sie nie udac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 takie zabiegi to tylko u fryzjera :) mam grube ciężkie włosy :O a tak mi się marzą falowane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeżeli masz włosy podatne na Napisano Lipiec 23, 2007 układnaie sie to spróbuj może zrobic sobie te fale-ale takie delikatne,lekkie i KONIECZNIE u fryzjera!W domu robiąc samodzielnie nie ma sensu ryzykować! A jeśli chcesz jakiś oklor to polecem delikatne jasnobrązowe lub blond pasemka,wyjdą one nawet na ciemnych włosach jeśli fryzjer je dobrze zrobi:-o Pozdrawiam i daj znać na co się zdecydowałaś;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 mam niepodatne :O a takie refleksy czym się różnią od balejażu? są mniej kontrastowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wg mnie refleksy to to samo Napisano Lipiec 23, 2007 co balejaż:-) Pasemka są bardziej kontrastowe niż balejaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 zapisałam się na środę fryzjerka mi powiedziała że refleksy wyglądają jakby były włosy rozjaśnione naturalnie słońcem balejaż jest bardziej kontrastowy a pasemka tylko jasnoblond kurde... na moją długość włosów zapłacę dwie stówy... :O ale jak ładnie wyjdzie to się będę cieszyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wrócisz od fryzjera Napisano Lipiec 23, 2007 to napisz jaki efekt:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2007 mam refleksy mnóstwo cieniutkich pasemek w odcieniu bardzo jasno-brązowym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghhhhfhd Napisano Lipiec 25, 2007 dawaj zdjęcie ;-) bo ja mam taki kolor jak ty i chcę to zrobic sobie w sobotę... ale ja dla odmiany ma włosy falowano-krecone i chciałabym proste bo te moje to tragedia jak się zaczynją kręcić we wszytskie strony i puszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2007 fryzjerka się za głowę złapała najpierw i powiedziała że mam za ciemny kolor i nie wyjdzie :O to ja na to że nie opuszczę salonu jak mi czegoś nie namaże na łbie :D wzięła normalny rozjaśniacz do pasemek i z zegarkiem pilnowała żeby żółte albo białe nie wyszły ;) jakieś 10 do 15 minut tą farbę na pasemkach w folii miałam efekt jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach