Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zarazem nie

I TAK ZLE I TAK NIEDOBRZE

Polecane posty

witam.jest okazja zeby moj narzeczony wyjechał za granice do pracy,ale sa tego plusy i minusy. plusy: *kupi sie mieszkanie,bo jestesmy na wynajmie *opłaci sie raty *zapewni córci dobrobyt *zacznie sie zyc jak sie chce,a nie ciagłe"tego nie kupie,bo nie starczy na chleb" a minusy: *bede tesknic *nie bede miala w kogo sie wtulic i zkim rozmawiac wieczorami *niunia ojca nie pozna jak podrosnie *moze nie bedzie na jej roczku *samotne spacery *itp napewno jest duzo takich kobiet,które maja tak samo,prosze wiec napiszcie jak sobie radzicie

Gość oby Skype miał to dacie rade
;)

wybacz, ale na to mieszkanie to on będzie musiał zap* dzień i noc. bo domyślam się że na kilka lat to on nie jedzie ? za granicą wcale miodu też nie ma. wierz mi.

ale mieszkania u mnie w miescie sa tanie i chciabym takie do remontu.

to tak czy siak będzie musiał na to długo pracować, za granicą trzeba się też utrzymać...

ale on bedzie mial diety dzienne i wszystko opłacone,bo jedzie w delegacje z pracy.tyle tylko co na jakies podstawowe rzeczy,jakies ubrania itp.on nie lubi wydawac z reszta kasy.i wie ze jest potrzebna

Gość moze cie nie zdradzi
moze bedzie tak zmeczony robota ze nie pojdzie na baby

nie zdradzi mnie(taka mam nadzieje:) ) bo po pierwsze bedzie z moim ojcem,a po drugie to nie jest typ imprezowicza. a co do pytania czy on chce jechac-to powiem tak:chce,bo ma chcec zarobic,a nie chce bo bedzie tesknil za mna a przedewszystkim za córką.

a nie może Was do siebie zabrać albo ściągnąć po jakimś czasie jak robi wielu moich znajomych ? ;) tzn jada, urządzają sie a potem ściągają dziewczyny/narzeczone/ żony/ dzieci itd ;)

nawet bym nie chcial jechac.nie lubie opuszczac mojego miasta,a co to dopiero polski.a z reszta on jedzie w delegacje z pracy,bo ma zlecenie,to nie zabardzo