Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czesc dziewczyny. Mam niemały problem. Mój 6 tygodniowy synek zasypia podczas jedzenia, podczas karmienia piersią i podczas picia z butli mleka modyfik. (dokarmiam) Zasypia on w taki sposób, że nie można go nijak obudzić, żadne łaskotania, dotykania nie pomagają. Możnaby nim rzucac ;) i NIC. Karmienie trwa przez to godzinami :( Niedługo sie wykoncze, dziewczyny poradzcie coś. Na początku mysłałam, że to normalne, czuej moje ciepło jest mu dobrze itp ale mija już 6 tydzień. W ogóle wydaje mi się że mój synek długo śpi, przesypia całe noce od 22 do 11-12 po południu, oczywiście z przerwami na jedzenie, choć powiedziałabym że w nocy je całkowicie na śpiaco. Czy to wszystko jest normalne? Bo zaczynam się poważnie martwić :(

Gość a jak przybiera na wadze

Gość Marta1974
niedobrze :( To dziecko jest chore.

Gość .....123......
nie przejmuj sie ,nie jest chora twoja dzidzia.ja z moja mała mialam podobnie.jak miala spac,to zadna sila ja nie obudzila.nawet do jedzenia próbowalam jej oczy otwierac,ale nic.moglam robic z nia co chce.za jakis czas sie to zmieni,wiec sie nie przejmuj.powodzenia zycze:)

Gość Salomonka
sama budzisz malca na jedzenie czy on sam sie budzi ja mialam podobny problem i polozna kazala mi malego "przeglodzic"

Ale ile to może trwac? Mija juz 8 tydzien i nic nie jest lepiej. Mysałalam że to bedzie powoli mijać :( Brakuje mi juz cierpliwosci, karmei Małego cały dzien, oszaleje wkrótce :(

A na wadze przybiera 300 g tygodniowo. Czy to prawidłowy wynik? Mały ma anemie, czy to może miec na to jakis wpływ? Może zasypia bo nie ma siły jeśc? :(

przybiera ładnie- moja zuza potrafi jeśc jak twój- nerwicy mozna sie przez to nabawić