Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna krówka

Sztuczne rzęsy na ślub?

Polecane posty

Gość A ja polecam salon istudio
w Warszawie. Mają specjalne rzęsy, których NIE DA SIĘ ODRÓŻNIĆ od prawdziwych i ich nie czuć :) Sama korzystam, chodzę co jakiś czas na uzupełnienie przedłużania - wiadomo, one jednak nie rosną a moje wypadają.

Gość jassstina
Wiesz co, ja proponowałabym Tobie zdecydowanie coś fajniejszego, pod warunkiem ze masz swoje ładne rzęsy. Ja na swój slub wybrałam Nouveau Scara pół-permanentna mascare. Akurat zabieg robiła mi moja przyjaciółka ale sama mam zamiar pójść na szkolenie.Efekt rewelacyjny. Nie niszczy rzęs, rzęsy są długie, ładne, podkręcone. I nie ma sztucznego efektu.

Gość millluszka
Potwierdzam, ponieważ sama miałam wykonany taka aplikacje na rzesy. Podobał mi się efekt rozdzielonych, nieposklejanych rzęs. Naprawde super.

Gość sonilka8
Mozesz też pomyslec o LVL czyli liftingu rzęs. Idealne dla kobiet o krótkich rzęsach, podniesienie i podkręcenie ich od samej nasady powoduję, że rzęsy wydaja się dłuższe i gęstsze. To jest moim zdaniem świetne rozwiązanie.

Gość gość
sprobuj przedluzania rzes metoda 1 do 1... moim zdaniem wyglada to najbardziej naturalnie. W profesjonalnym salonie takie rzesy nie powinny przeszkadzac nastepnego dnia makijarzystce

Gość czytojaczynieja
Super, ja jestem bardzo ciekawa jak to wyglada, a wiecei moze gdzie mozna wykonać taką aplikacje?

Gość gość
Metoda 1:1 nie jest taka super, bo po trzech tygodniach musisz uzupełniać rzęsy i koszt jest spory, poza tym Twoje naturalne rzęsy wypadają wraz z sztucznymi i potem jak nie uzupełniasz ich w salonie regularnie to wyglądają brzydko i są przerzedzone.

Gość malwina89
To ja juz zdecydowanie jestem bardziej za lifingiem rzęs. A jesli szukacie same profesjonalnych szkoleń to na pewno warto jest wybrać najlepsze z nich http://www.biarbeauty.com/

Gość vvioletta222
Dziewczyny tylko uwazajcie na to jakie miejsce wybierzecie jesli chodzi o aplikacje i przedłużenie rzęs. Bo nie sztuką jest mieć rzęsy - miotełki. Wazne zeby wyglądało to dobrze i pieknie, dlatego ja w stolicy dziewczyny polecam tylko to sprawdzone miejsce http://www.przedluzanierzes-warszawa.pl/

Gość losssowa33
Ja na razie zrezygnowałam z zalotki na rzecz LVL i Nouveauscara. Własnie jestem po szkoleniu z tych metod i powiem Wam ze jest 100 razu lepszy od zalotki i najlepszego tuszu do rzęs. A sam zabieg jest tez doskonałym rozwiązaniem jesli chodzi o rzęsy na ślub.

Gość ellloska2
No tak, w sumie jesli juz sie decydować to na cos bardzo konkretnego. Przyznam ze sama chetnie wybiore sie na takie szkolenie, bo juz wiem nawet gdzie jest w Warszawie.

Gość gość
a ja jak najbardziej jestem za kępkami rzęs:) sama miałam doczepione na ślub i nie uważam by wyglądało to sztucznie":)

Gość dariowsska
Ja własnie zapisalam sie do Pani Kamili Żbikowskiej na Woli. Jednak przed taką uroczystością wole wykonać tak zabieg w 100% profesjonalnie.

Gość gość
polecam zagęszczanie 1:1 ja zagęszczam sobie już od ponad roku i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Proponuje wykonac przed ślubem zabieg przedłużania rzęs. Ja mam taką sprawdzoną i zaufaną stylistkę rzęs w salonie Elegante na Ordona- Panią Anetę. Ja na uzupełnienie raz na 3 tygodnie. A w takim dniu, naprawdę warto się skupić na swoim wyglądzie. I wiem że na pewno jak tam trafisz to będziesz bardzo zadowolona.

Gość kinia32
Przedłużanie rzęs to bardzo dobry pomysł. Zwróć uwagę na jakich produktach pracuje stylistka. Rzęsy od Posh Lashes http://poshlashes.com/amat/ są trwałe i bardzo naturalnie wyglądają. Jeśli przedłużanie zostanie dobrze wykonane to nic CI podczas ślubu nie odpadnie. A efekty po przedłużaniu są rewelacyjne.

Gość gość
Ja zamiast sztucznych rzęs polecam zacząć na parę tygodni przed ślubem stosować odżywkę biotebal rzęsy xxl - sprawdziłam efekt na sobie i naprawdę jest rewelacja. Mam teraz mega długie i gęste rzęsy

Gość gość
Sztuczne rzęsy i będziesz wyglądać jak kukła. Nie spotkałem jeszcze nikogo kto by wyglądał naturalnie i miał sztuczne rzęsy. Takie laski mnie odrzucają. Tak samo jak sztuczne usta.:D

Gość gość
Ja też nie chciałam sztucznych, bo kompletnie mi nie odpowiada ten efekt. I też po prostu na kilka miesięcy przed ślubem zaczęłam używać tego serum biotebala, żeby mi urosły. I wyszło pięknie. Mam mega długie rzęsy, ale wygląda to bardzo naturalnie, a nie takie wachlarze sztuczne

Gość gośćAnitaAnitamta
Ja zrobiłabym w magi visage rzęsy bo robią najdelikatniejsze i takie jakoś bardziej dopasowane do twarzy. A w domu makeup, no makeup i tyle.

Gość pultkowa
A jaką metodą robisz te rzęsy w Magic Visage że jesteś taka zadowolona z efektu, no i fajne jest to że tak jak piszesz nie masz wrażenia że rzęs jest za dużo i to obciąża oko.

Ja również polecam doczepiane kępki, nie obciążają mocno oka i można je zdjąć następnego dnia. Rzęsy doczepiane na dłużej osłabiają nasze własne, lepiej zająć się odżywianiem, poprawą kondycji naszych, a na ślub doczepić tymczasowo ;) http://www.idmultimedia.pl

Gość pultkowa
to prawda w Magic Visage dziewczyny naprawdę super przedłużają rzęsy, dlatego bardzo chętnie do nich wracam, cena jest wprostproporcjonalna do jakości.

Gość gośćAngela
Gdybym ja miała drugi raz mieć ślub to rzęsy robiłabym dokładnie w tym samym miejscu, Magic Visage na Mokotowskiej.

Gość pultkowa
no ja też już jestem tak przyzwyczajoan do jakosci dziewczyn z salonu magic visage, że nie wyobrażam sobie już robić rzęsy w innym miejscu.

Gość zilkowa
to fakt jak człowiek się przyzwyczai to chodzi do jednego miejsca, ale rzeczywiście w Magic Visage dziewczyny super robią rzęsy dlatego uważam, że warto do nich pójść na przedłużanie.

Gość Ola Smyk
Wiele kobiet sięga po sztuczne rzęsy na ślub lub inne okoliczności. Sama zastanawiam się nad ich rzęsami https://www.perhaeps.pl któe wyglądają bardzo naturalnie, w połączeniu z makijażem dają idealny efekt.