Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia1983

mhhhh

Polecane posty

Gość agusia1983

czy ktos moglby mnie uspokoic ...od 2 lat biore tabletki antykoncepcyjne ale wczoraj pierwszy raz kochalam sie z moim facetem bez prezerwatywy..a teraz sie martwie caly czas jak glupia ze moze jednak cos tam gdzies tam nie zadziala.. biore je dobrze o tej samej godzinie nie pominelam zadnej..czy jakas bardziej doswiadczona dziewczyna moze mnie uspokoic i powiedziec ze nie ma mozliwosci zebym byla w ciazy?

spokojnie, jeśli 1. bierzesz regularnie i żadnej nie zapomnialas 2. nie mialas biegunki ani wymiotów do 4 h po przyjęciu tabsa 3. nie przymujesz antybiotykow ani preparatow z dziurawcem (np. leki antydepresyjne) to na pewno nie ma sie czym martwić. Ja biore tabletki rok i od pierwszego opakowania nie stosuje innego zabezpieczenia, na początku tez sie bałam ale okazało sie ze jest wporządku :) wg mnie taka terapia wstrząsowa jest najlepsza- pierwszy raz zrobiłas to bez innych zabezpieczen, do konca, w przerwie na pewno dostaniesz normalnie krwawienia, dla pewnosci mozesz sobie zrobic tez test (tylko zeby sie w pełni uspokoic) i juz bedziesz wiedziec że to dziala :D troche strachu a potem ulga i pewność że tabsy działaja i mozna na nich polegać, nie martw sie ;)

Gość agusia1983
kochana jestes moniak :********* boze jak kobiety sie biedne musza stresowac.. buziak i jeszcze raz dzieki