Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tschayah

golenie

Polecane posty

Gość tschayah

Czy golicie sie w miejscach intymnych przed wizyta u ginekologa? Ja sie gole caly czas ale boje sie ze dostane opieprz od lekarza ze sie tam ogolilam a wybieram sie akurat z podejrzeniem zapalenia grzybiczego a wiadomo ze golenie sprzyja grzybicy bo wtedy nie ma tej oslony. Czy ktoras miala nieprzyjemna sytuacje u ginekologa zwiazana z tym ze przyszla ogolona?

Gość Tomatinka
wiesz, lepiej załóż bardziej rozbudowana nazwe tematu, bo tak to każdy myśli że pytasz, o glenie sie ogólnie :)

Gość Tomatinka
np. Golenie intymne przed wizytą u ginekologa

etam, lekarz moze ewentualnie cie upomnieć że owłosienie to taka naturalna osłona etc, ale na pewno cie nie ochrzani

Gość ludzie szukajcie
w wyszukiwarce i nie zakładajcie nowych topików 😠 Lenie :o

poza tym ja sie 3 miesiące leczyłam na grzybice kiedys i zawsze byłam ogolona bo golę się w ogole i jest to dla mnie bardziej komfortowe i estetyczne- ani slowa od lekarza nie usłyszalam na ten temat

Gość tschayah
Jakby ktos zauwazyl pytam nie o samo golenie ale o golenie w przypadku podejrzenia grzybicy.

Gość a mi gin
już zwrócił parę razy uwagę, że nie powinnam się golić, bo mam podrażnioną skórę a od tego robią się infekcje. Ale jak tu chodzić zarośnięta, help!!!!!

Gość mimissss
ja tez sie gole:) tak jest przyjkemniej w lozku:) no i wygoda i komfort i higiena... zastanawiam sie nad stala depilacja.. co o tym myslicie?:)