Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmi w normie

mam jej po dziurki w nosie - dody

Polecane posty

Gość Tymcio
Nogi to ona ma krotkie jak kaczuszka, bym ci pokazal zdjecie jej 'pieknych] nozek bez photoshopu ale nie chce mi sie teraz szukac po necie, w kazdym razie widzialem i wiem swoje :)

Ja jestem naturalna blondynką,ona musi farbować się żeby miec takie jasne włosy jak ja.

co sie dziwic , wczoraj w Faktach mowili ze jest bardzo popularna wsrod nastolatek, zarabia kase na najlepszej publicznosci;]

Gość takajednafajnaoanna
"pasudniejszej? a twoim zdaniem ona ejst brzydka? ma swietna figure a tego raczej sobie nie powiekszyla ani nie zmniejszyla, ma zgrabne nogi , i z twarzy tez jest bardzo ladna i nie potrzebnie tak duzo ise maluje" No jak to sobie nie powiększyła?? Właśnie sobie powiększyła piersi i podobno usta. A jeśli widziałaś Dodę bez makijażu i twierdzisz, ze jest ładna....no to brak mi słów. Myślę że właśnie powinna nakładać dużo tapety bo inaczej ktoś taki jak ty zmieniłby zdanie na temat jej "urody"

Gość a moze jakis przecinek czasami
+_+

Gość betaappp
no jak wyglada jak sie nie pomaluje?

Gość wstretna wulgarna baba
nie znam zadnej jej piosenki a wszedzie musze ogladac jej cycki

Gość takajednafajnaoanna
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/Doda_operacji_Doda_nogach_994351.jpg&imgrefurl=http://muzyka.interia.pl/wiadomosc_dnia/news/wiadomosc,736365&h=400&w=400&sz=43&hl=pl&start=13&um=1&tbnid=r9eOBgdlyPTtQM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DDoda%2Bzdj%25C4%2599cia%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DX

Gość takajednafajnaoanna
to pomyłka. Obejrzyj sobie film Doda i Radek na wakacjach to zobaczysz jak wygląda bez makijażu:P

Gość rombanka
Hmmm kwestia urody Dody to rzecz gustu. Jesli facet leci na k******wsko ubrane dziewczyny, zero naturalnosci itp to i Dodą się podnieca. Takie lalunie chodzace po ulicach w 10 cm szpilach i miniową gdzie im ledwo d**ę zaslania to myslicie ze jest im wygodnie tak chodzic? NIE ! One to noszą by móc poczuć spojrzenia facetów i uslyszec gwizdy, zazdrosc innych kobiet. Ja sie tak nie ubieram, i ubierac nie bede. Moje motto: Ubieraj sie tak, aby odrzucic niewlasciwych mężczyzn. Przemyslcie dziewczyny to co napisalam. A motto mam nadzieje zrozumiecie :) Doda ma szeroką szczękę i wygląda trochę jak umięsniony liliput- moje zdanie. :P

Gość marian z marianowa
ech ta Dodzia elektrodzia

Gość Olek z Pabianic
E dziewczyny zazdroscicie Dodzie pieknych balonów i tyle.

Gość babcia_boleslawa
ja uwazam, ze doda jest ladna a nawet bardzo ladna, to , ze ma beznadziejny styl bycia - mam na mysli jej wypowiedzi w mediach nie znaczy, ze jest brzydka i nie umie spiewac!!!! dodam, ze jestem kobieta i potrafie docenic urode innych kobiet, bo mam wysokie poczucie wlasnej wartosci, kochani, to przychodzi z wiekiem ;)

Gość 6uytrutru
to na tym zdjeciu gdzie sa dwie twarze to ta druga to nei jest doda