Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 27 lata

jade na wakcje z siostra chlopaka i nie wiem jak bedziemy sie .....

Polecane posty

Gość mam 27 lata

przy niej nie chcialam aby jechala i jeszcze pokoj z nami:(

Gość mam 27 lat
nie bo pokoje sa tylko 3, 4 ,5 osobowe

Gość mam 27 lat
hmmm najwyzej sie ja gdzies wysle np na miasto

Gość czemu tak
? ile ona ma lat ze z bratem i jego dziewczyną na wakacje jeździ???

Gość mam 27 lat
ona ma 24 lata teraz mgr zdaje ale nie ma znajomych ani chlopaka

Gość mam tak samo..
kurczę, ale opcja.. czemu się zgodziłaś? ja bym odmówiła - zupełnie szczerze - że to wspólne Wasze wakacje i chcecie pobyć razem. skoro ona mając 24lata nie ma znajomych, to nie wypchniesz jej na miasto bo zapewne będzie się wstydzić albo bać sama itp..

Gość mam 27 lat
tak tylko ze moj narzeczony nie zapytal mnie o zdanie a jak on juz sie zgodzil to nie chce wyjsc na chamska i jej mowic ze nie jedzie

Gość mam tak samo..
to bym się wykręciła i pojechała albo sama albo z jakąś koleżanką gdziekolwiek, albo przełożyła urolp na przykład na wrzesień czy później i wykupiła jakiś tydzień nad ciepłym morzem - w chorwacji jest fajnie i we wrześniu jeszcze bardzo ciepło. powiedziałabym że nie dali mi urlopu teraz albo coś.. czemu pozwalasz, aby narzeczony nie liczył się z twoim zdaniem? jak teraz nie postawisz na swoim to już zawsze tak będzie - będziesz się zgadzała zeby nie wyjśc na chamską? :O

Gość mam 27 lat
jemu sie na bank jej zal zrobilo ze nie ma z kim jechac.Ale ona tez nie mysli zawsze jezdzilismy razem sami i bylo super.Mieszkamy osobno ja z rodzicami i on tak samo.Mialo byc tak pieknie:(

Gość mam tak samo..
nie no.. na wakacje we dwoje to się jedziedzie w barze siedzieć i pić piwo:O nie każdy musi tak spędzać swobodny czas w roku jak ty "ja wygrałem życie"

Gość mam tak samo..
no i dzięki jego żalowi masz wakacje w plecy.. powodzenia mi się robi żal ciebie:(

Gość mam 27 lat
tak tylko ze ja nie pracuje.Mielismy jechac na wakacje teraz ale ja mialam kurs i nie chcialam przerywac.Ona ma urlop w sierpiniu pod koniec i wtedy pojedziemy:(

Gość mam tak samo..
eee tam, coś wymyślisz. on ci sponsoruje ten wyjazd?

Gość mam 27 lat
on placi za spanie a ja biore na jedzenie kase i sklada sie z siorka na paliwo

Gość mam tak samo..
czyli sponsoruje.. lipnie. zrobisz jak zechcesz.. ja bym odmówiła wykręcając się czymkolwiek lub jawnie mówiąc, że mi takie coś nie odpowiada (bo rozumiem że ci nie odpowiada) - takie lekceważenie twojego zdania - nawet nie skonsultowanie tej decyzji z tobą

Gość mam 27 lat
dzisiaj bedziemy jeszcze gadac.Jestem wkurzona tak dlugo czekalam na wakacje.Jeszcze ona to straszny brekot i bedzie fochy stroic

Pozostaje wam sex w plenerku! Polecam, podnosi adrenalinkę i jest miłym urozmaiceniem. Zawsze możecie powiedzieć że idziecie po zakupy itp. Albo pod prysznicem, tam za wami nie polezie... Fakt faktem- przykra sytuacja, wspułczuję. Ja to chyba bym mojego chłopa udusiła.... Kolejny dowód na to że faceci nie używają głowy do myślenia ;-)

Pozostaje wam sex w plenerku! Polecam, podnosi adrenalinkę i jest miłym urozmaiceniem. Zawsze możecie powiedzieć że idziecie po zakupy itp. Albo pod prysznicem, tam za wami nie polezie... Fakt faktem- przykra sytuacja, wspułczuję. Ja to chyba bym mojego chłopa udusiła.... Kolejny dowód na to że faceci nie używają głowy do myślenia ;-)

Gość hej mewunia
sugerujesz ze chce puknąć obie na raz? bo jak to mam rozumieć?

Gość hej mewunia
ja pukam moja siotre i braci non stop lubie to