Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propozycja

xanax-w jakich dawkah zazywacie?

Polecane posty

Gość propozycja

Gość martkaaaa234567
dawki zleca lekarz albo są w ulotce, dla mnie to strasnzy syf ten lek, po odstawieniu daje straszne lęki......itp.

Gość propozycja
oczywiscie dawkach-c mi sie zacielo

Gość propozycja
martkaa......... a co nie daje lekow? jaki lek jest "nie syfem" w nerwicy lekowej???????????

Gość martkaaaa234567
Psychoterapia, zrozumienie siebie, mam nerwice natrectw, prawdopodobne bpd, nie zazywam zadnych leków, jak zazywałam to bylo jescze gorzej, jak się nawalisz prochami to jest faktycznie lepiej, ale cale zycie tak nie mozna...... Trzeba zrozumieć siebie, zastanowic się nad sobą....poznać przyczynę. Każdy psychiatra po jakimś okresie leczenia lekami, bedzie chciał je odstawić i wprowadzić terapię......jedynymi wyjatkami są choroby, a nerwica nie jest chorobą a tylko zaburzeniem osobowości

Gość propozycja
zgadzam sie z Toba-moj psychiatra tez stwierdzil ze leki nie sa mi potrzebne skoro ciagle sa nawroty choroby- to trzebo poznac przyczyne chodze na psychoterapie(poczatki)ale niepotrafie funkcjonowac bez lekow przeciwlekowych a antydepresanty mi nie pomagaly moja "przygoda"trwa juz 8 lat wiec tez sporo wiem ale nie dokonca potrafie sobie teraz poradzic a bez benzodiazepin to ani rusz teraz:(

Gość martkaaaa234567
rozumiem ciebie, ale nie pomogę, porozmawiaj z nim o terapii grupowej.....lub indywidualnej. :)

Gość propozycja
chodze na indywidualna pozdrawiam i zycze zdrowka.....:)