Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno bez mężczyzn

super że są faceci na tym forum bo bez nich byśmy się tu zanudziły!

Polecane posty

Gość smutno bez mężczyzn

Całe szczęście że to dawno przestało już być forum wyłącznie dla kobiet!!!

Gość white shadow
ej..ale "super" ci faceci sa tutaj...Stanczyk, Andrzej z Bilgoraja, Facettt, Nigdy nie mialem dziewczyny, oj i wielu innych....Racja, oni sa strasznie szalowi:o

Gość ja jestem facetemmm
i lubie czytac to wasze forum zadko cos tu napisze ale lubie wiedziec co mysla kobiety tylko zastanawia mnie jakie wy jestescie czy jestescie normalnymi w miare atrakcyjnymi dziewczynami czy jakimis desperatkami ktore tylko pisza o uczuciach;P

Gość zla_kobieta
buahaha:) zdecydowanie same desperatki, same takie od ktorych wzrok na ulicy odruchowo odwracasz ;P

Gość white shadow
ja jestem facetem=> wiesz tez sie nad tym zastanawialam, tylko na innych forach, na kafe sa tematy, gdzie udzialaja sie mlode kobiety, mezatki, atrakcyjne, bo czesto mozna znalezc linka w stopce. Byc moze sa tez takie , ktore nie wychodza poza net. A sa rowniez takie, ja ja, ktore lubia czytac to forum, czasem sie wypowiedziec...i niejednokrotnie stwierdzic, ze inni maja gorzej w zyciu ode mnie, i powinnam przestac narzekac:)

Gość jecum
"i lubie czytac to wasze forum zadko cos tu napisze ale lubie wiedziec co mysla kobiety" ja tez, ale czasem sie zastanawiam, czy one pisza serio, czy sobie jaja robia. Przyklady: ciagle zdrady, przygodny seks, facet o wzroscie < 180 to kurdupel, mysla cipa a nie glowa...

Gość white shadow
no tak z tym wzrostem to przesadzaja. Ale pamietajjcie ludzie, wszedzie chodzi o kase, nie ma zmiluj:o

Gość jecum
a! no i kasa, zapomnialem ;)

Gość white shadow
no przeciez, jak mogles zapomniec o rzeczy ktora daje milosc, szczescie i porzadanie!;)

Gość jecum
aha! i jeszcze cos waznego, dlugosc penisa. Ponizej 20cm to nawet nie wolno myslec o seksie.

Gość white shadow
oj no i tak istotne sprawy mi umykaja...;) no, i jeszcze musi miec wille z baseem, inaczej NIE WOLNO z nim rozmawiac:D

Gość jecum
i jeszcze super auto, ale to chyba oczywiste ;) btw my sie tu smiejemy, ale niektore osoby pisza takie rzeczy na powaznie ;(

Tak się wyśmiewacie z kobiet, a poczytajcie sobie męskie odpowiedzi na kobiece pytania typu; czy te piersi są w porządku? , albo; czy nie jestem za gruba? W 80% są to odpowiedzi typu; ty gruba locho, albo ;schowaj się pod ziemię z takimi małymi cycami ! Faktem jest że kobitki często wklejają swoje fotki z czystej próżności, żeby usłyszeć- ale masz super cycki! od jak największej liczby ludzi... A tych gadek z kasą, długością penisa i szybkim samochodem to nie należy brać na poważnie, ani gadek ani kobitek które tak gadają!

Gość Zadowolona Kobitka
A pewnie, ze super :) Jak mam chwilę wiary w siebie zajrzę i ... już wiem , że mam za mały biust, jestem za duża albo za mała, za stara, za głupia. Zdesperowana szybko odnajduję temat dla frustratów, gdzie mogę się dowiedzieć jak bezboleśnie i sprawnie dokonać samobójstwa, chociaż i tu znajdzie się ten co mi się nie pozwoli zanudzić ...szybko i celnie uświadomi mi, że psychiatra to właściwy kierunek jaki powinnam objąć następnego dnia po przebudzeniu. Są jeszcze Ci wyjątkowi, którzy są tak wyjątkowi, że aż ich nie może być ;P