Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trup trupek

Pracowal ktoś z was w prosektorium?

Polecane posty

Gość trup trupek

jakie wrażenia?

Gość heheheheheeee
powalające:D

Gość błożesz ty młój
Nie. Ale mój kolega pracował w zakładzie pogrzebowym - przygotowywał nieboszczyków do pogrzeby (tj. mycie, ubieranie, lekki make-up dla kobitek :) ). Chwalił sobie atmosferę w pracy oraz darmowy dostęp do alkoholu :D (na dyżur przysługiwała setka czystej)

Gość błożesz ty młój
*do pogrzebu

Gość co masz na myśli pisząc
chwalił sobie atmosferę?

Gość błożesz ty młój
Przytoczyłam jego słowa. :D Miał w pracy batrdzo fajna atmosferę, ci, z którymi pracował nie czepiali się o nic i całkowicie zdawali się na jego decyzje :classic_cool: No tak ogólnie to nie narzekał na nic, może jedynie brakowało mu nieco...ożywionej dyskusji w pracy, ale wtedy włączał sobie radio.

same plusy:D - mili klienci, nie krzycza , jak zostawisz ich na pare godzin to grzecznie poczekaja, wszystko sie im podoba:P idealna praca

Gość i klienci pewnie mało kłótliwi
i ugodowi :D

Gość Zizuuu
A ja mam kumpla,który miał kolegę,który pracował w prosektorium i w pewnym momencie zaczał uprawiać nekrofilię. To nie żart niestety /: Był rozwiedziony z zoną. Zajmował się tylko córką. Jak na ironię losu zamordowali go na Mariackiej w Katowicach-napad rabunkowy.

no i co z tego, znam zawodowo lekarzy patologów, ich praca jest bardzo ważna dla postępowania. Bardzo szanuje się ich opinie. A prywatnie to świetni ludzie. A poza tym (dowcip) to jedyna specjalność medyczna gdzie nie ma obaw o proces o błąd w sztuce....

Znam zawodowo lekarzy anatomopatologow, ich praca jest bardzo ważna dla postępowań ( w prawie karnym) A prywatnie to mili ludzie, A poza tym to jedyna medyczna specjalność gdzie lekarz nie jest narażony na proces o błąd w sztuce.