Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiek na stracenie cnoty

w jakim wieku najwcześniej stracić dziewictwo?

Polecane posty

Gość Cośtam
Mam 18lat, dziewictwo straciłam w wieku prawie 15lat, z chlopakiem z którym wówczas byłam 4miesiące, a z którym następnie byłam 2lata. Po tych 2latach zaszłam w ciążę, i uświadomiłam sobie, iż wcale owego chłopaka nie kocham. On był, i nadal jest jedynym facetem z którym sie kiedykolwiek w życiu kochałam. Rozstaliśmy sie kiedy masz synek miał 3miesiące, czyli nie jesteśmy już ze sobą 7miesięcy. Bardzo sie zmieniłam, w zbyt krótkim czasie. Sądzę, że to właśnie przez to, iż za wcześnie chciałam sie bawić w dorosłość. Każdy ma inny stosunek do życia, aczkolwiek ja, w obecnej sytuacji, chciałabym cofnąć czas i złapać chociaż kawałek swojego dzieciństwa. Bo właśnie, póki jesteś czysta, jesteś jak dziecko. A dzieciństwo, notabene, to najwspanialszy okres w życiu człowieka. Dziewczyny, apeluje, zanim cokolwiek postanowicie, zastanowcie sie jakie ewentualnie konsekwencje to za sobą poniesie. Pamiętajcie: miłość to nie seks. Miłość, to uczucie.

Gość pyzowianka@@@@
A ja dziewictwo stracilam jak w przedszkolu bylam

Gość edek z krainy much
oczywiscie ze po slubie koscielnym bo przed sprowadza nieszczescia i cierpienie

Gość 4dsJutressd54sds4e4dd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra jest swietnym lekiem.

Gość doswiadczonaona
Wg. mnie jeśli się kochacie, zróbcie to, ja w tym wieku także to zrobiłam, i nie żałowałam swojej decyzji, bo było mi naprawdę przyjemnie ;) A dla tych wszystkich którzy uważają że przed 20-stką jest się suką, niech się wypchają. Życzę przyjemnych doznań :)

Gość gość
jak tracicie tak szybko dziewictwo i macie tyle partnerów to później nie krzywić się jak faceci chodzili po burdelach!

Myślę, że żadna 15-nastka nie powinna uprawiać seksu. Wgl dziwne że w wieku 15 czy tam nastu lat chce się uprawiać seks. Powinno być to bardziej odpowiedzialne wydarzenie ale to niby indywidualna sprawa:)

Gość gość
18lat jest ok to najlepszy wiek :) Co wy na to ?