Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość size matters

size matters

Polecane posty

Gość size matters

chyba zerwe z chlopakiem. kocham go, jest nam dobrze w lozku, rozumiemy sie. ale jego penis jest nie za duzy :( (nie wiem ile cm, od nadgarstka do konca srodkowego palca). niby wystarcza to zeby zadowolic, ale wyobraznia robi swoje.... da sie to jakos zmienic?

Gość tak oczywiście
możesz kupić sobie kij baseballowy i włożyć waginalnie aż po same migdałki - może to pomoże twojemu mózgowi (o ile w ogóle istnieje)

Gość size matters
brzmi jak odpowiedz faceta z malymi kohonezz... to nie tak, ze rozmiar jest najwazniejszy. ale bez znaczenia tez nie jest, zwlaszcza dla swiadomosci, ze zaraz wejdzie we mnie taka wielka pala... tak bylo z moim poprzednim, a teraz :( to wlasciwie jedyny fragment "ukladanki", ktory nie pasuje...

Gość jeśli chodzi ci tylko
o dużego penisa, to znajdź sobie natychmiast chłopaka z duzą pałą i po sprawie - przy okazji uwolnisz twojego obecnego chłopaka od swojego towarzystwa, co mu tylko wyjdzie na dobre 😘

Gość size matters
nie chce innego faceta. chce wiedziec jak sobie z takim problemem radza inne dziewczyny... ja kocham mojego chlopaka i nie chce sie z nim rozstawac, chcialabym tylko wiedziec jak cieszyc sie tym co ma(m)

size matters stan pod cela simona mola i sie wypnij, poza tym nawet jak twoj men ma dragala jak krasnal halabala , to jak byscie mieli jakies pojecie o sexie to jedynie za pomoca placow , jezyki i odrobiny cierpliwosci mialabys takie orgazmy ze szczala bys sobie po nogach i dostawala smiesznych drgawek ( pozdro dla tych co wiedza oco chodzi :P )

Gość size matters
wiem o co chodzi, sama tez mam takie drgawki, a do tego "fontanne"... i moj facet umie obchodzic sie ze wspomnianymi czesciami ciala, chodzi naprawde tylko i wylacznie o to co siedzi we lbie...

Nie wiem, autorko, ile masz lat ale zacznij się przyzwyczajać do myśli, że w życiu nie będzie wszystko dokładnie tak jak sobie wymyślisz. Jak ci mamy pomóc?

Gość rzuć go ...
Poniżej 20 cm to nie facet, tylko babochłop jakiś :-O