Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa_1988

czy pozwalacie kończyć chłopakowi w środku??

Polecane posty

Gość sylwiaaa_1988

jw

Gość tak w srodku
prezerwatywy 🖐️

Gość sylwiaaa_1988
aha:D no mi raczej chodzilo o pochwe:D bo ja jem tabsy i pozwalam konczyc "w" i wlansie chcialam sie dowiedziec czy to ze bede w ciazy od czegos zalezy... bo tabsy daja 100% prawie.. a ja sie boje bo popijalam tabsy cola...:/ a z tego co tyu doczytalam - nie mozna

Gość ło matko ollaboga
nie wiedziałas ze cola to najgorsze co moze byc z tabsami????????? Całkowicie zaburza działanie tabletek! Idz szybko zrób test ciążowy, napewno juz czujesz ze bolą cie piersi!!!!!!!!

tabletek się nie JE tylko się je zażywa :O a co do tej coli to no comment :O z tego co tu wypisujecie to generalnie wychodzi na to, że podczas zażywania tabletek anty wolno jesć tylko suchy chleb i popijać go wodą :O :O :O może tak ulotkę poczytać hę ?

cola nie ma wpływu na tabsy, jak bierzesz regularnie to nic ci nie bedzie juz mam dosc pisania tego samego ciągle

Gość ło matko ollaboga
spokojnie tylko żartowałam ;)

ło matko ollaboga ---> domysliłam się , że to był ironiczny żart ;) chodziło mi ogólnie o wypowiedzi mądrych panienek biorących tabletki i wypisujących pierdoły w stylu, że nie wolno arbuza, soku z pomarańczy, sera żółtego itede itepe :P :O

Gość ło matko ollaboga
suchy chleb dla konia :)

juz mnie to wkur*** po co żreć tabsy skoro każda potrawa i napój sieje taka panike ?! nie uprawiajcie seksu jak macie problem z coca colą ;/

Gość sylwiaaa_1988
hahah no wlansie mi tez sie to ironiczne wydalo ale kurcze panienki pisza takie rzeczy ze juz mozna zawalu dostac;:* ja pozwalam do konca mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie.. nobo jak tabsy mnie nie zabezpiecza noto co na tym swiecie moze?? chyba wstrzemiezliwosc:D albo kastracja chlopaka:D

Gość letni deszcz
po to sie bierze tabsy ,zeby nie stosowac innych zabezpieczen, bez paniki.Ja brałam tabsy 3.5 roku, on zawsze kończył we mnie , nie stosowałam dodatkowych zabezpieczeń i mamą nie zostałam.