Gosia25 0 Napisano Lipiec 21, 2007 DZiewczyny czy jest taka możliwość że test nie wykazał jeszcze ciąży bo może za wcześnie go zrobiłam a już nie dostałam miesiączki?? tzn. miałam lekkie plamienia i już się skończyło! Na dodatek jak test wyszedł negatywny to wzięłam pierwszą tabletkę anty, bo wiadomo już nie chcę się stresować a mam już w domu małego bajtla;) Może pospieszyłam się z tą tabletką?? Podpowiedzcie coś, please. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwki suszone 0 Napisano Lipiec 21, 2007 Powtórz test. Njlepiej inny niz ten co zastosowałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elelele Napisano Lipiec 22, 2007 to samo co u mnie ,zrób test kolo 35 dnia cyklu .Wyczytałam w necie ,że jest różna czułość testów.To by sie zgadzało bo przy pierwszej ciąży zrobiłam test w 38 dni cyklu no i ....udało sie ,była ciąża.Może znajde linka to ci podeśle.Ja juz robiłam dwa testy i negatywnie a jestem dziś w 31 dniu,mam nudności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elelele Napisano Lipiec 22, 2007 http://www.mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=649 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm.. nic mi Napisano Lipiec 22, 2007 nie mow..ja juz nie mam okresu 3 miesiace...robilam milon testow,bylam u ginekologa-przepisala mi tabletki na wywolanie...i nic!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwki suszone 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Zmień ginekologa! Bo jeżeli pacjentka nie reaguje na leki wywołujace miesiaczkę (np.Luteina) to lekarz wysyła na kompleksowe badania do szpitala a nie czeka w nieskończoność. Przyczyn może być setki... począwszy od stresu po PCOS czy sprawy nowotworowe. Czasem przyczyna to...za niska masa ciała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tele mele Napisano Lipiec 22, 2007 tak to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie zwykla dziewczyna Napisano Lipiec 22, 2007 najszybciej chyba wykrywa Pre-test, juz w 6. dniu od ewentualnego zaplodnienia, bardzo czuly test, kosztuje 11-13 zlotych zaleznie od apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosia25 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Ja właśnie robiłam tym pre test. dzis tak jakby dostałam miesiączkę tylko tak jak ostatnio na podpasce bardzo mało a tylko jak siusiam to wiadomo leci. Wezmę drugą tabletkę z opakowania bo raczej nie jestem w ciązy. dzięki dziweczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwki suszone 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Gosia25...dla bezpieczeństwa zrób jeszcze raz ten test. Czasem krwawienia są nawet podczas normalnej ciąży. Tak dla spokoju ducha...Pewno jest ok..ale licho nie śpi:-( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosia25 0 Napisano Lipiec 22, 2007 masz rację. Może lepiej będzie jak zrobie tan test tak dla spokoju ducha, dziekuje za rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elel lele Napisano Lipiec 23, 2007 Gosia napisz jak ci "sprawa" wyjaśniła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosia25 0 Napisano Lipiec 23, 2007 Zrobiłam dziś drugi test Quick i wyszedł negatywnie. Czyli wszystko jest ok, mogę spokojnie brac tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronka99 Napisano Sierpień 14, 2007 całe szczeście Gosia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach