Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce czy nie

dlaczego on mi to robi

Polecane posty

Gość chce czy nie

spotykalam sie z pewnym facetem krotko bo sie nie moglismy dogadac ...wlasciwie łączył nas tylko seks to bylo jakies rok temu.... do tej pory mamy kontakt pare razy sie spotkalismy poszlismy na piwo..... jest z jakas dziewczyna teraz ale dalej do mnie dzwoni i chce sie spotkac .....nie wiem po co on to robi skoro kogos ma to powinien mi dac spokoj ale nie..... przed chcwila dzwonil i sie tlumaczyl dlaczego sie nie odzywał przez tydzień! nie mogł bo dziewczyna......i naciska na spotkanie .... juz nic nie rozumiem..chcialam zeby miedzy nami bylo cos wiecej ale odkad ma dziewczyne to juz stracilam nadzieje .....i sobie odpuscilam ale on chyba nie ...co ja mam o tym myslec przepraszam ze tyle napialam bez ladu i skaldu ale po jego telefonie az sie cala trzese i mam mętlik w glowie....

Może się myle , jednak moim zdaniem chodzi mu tylko o sex :( Po za tym chce ciągnąć 2 stoki za ogon .

Gość dziewczyno szanuj się
z tego co piszesz to chodzi mu tylko o seks...przecież to jasne jak słońce...

Gość chce czy nie
wlasnie tez mi sie wydaje ze chodzi o seks:( nie wiem czy z dziewczyna mu nie wystarcza.Nie zgodziłam sie na spotkanie (dzisiaj ) ale powiedzialam ze jak cos to w tygodniu ,bo chce jechać gdzies nad wode

hm....chyba musisz Go zapytać wprost o co mu chodzi, czego od Ciebie oczekuje......w sumie gdyby chciał byc z Tobą tak na poważnie, to przecież nie miałby dziewczyny z boku...:(

Gość cześć Kropka01
czemu piszesz pod innym nickiem?

Gość chce czy nie
to było do mnie? nie mam innego nicka ,w ogole pierwszy raz założyłam tu jakiś temat ..........bo mnie to męczy tylko ze juz pare razy sie z nim spotykalam i nie wydawało mi sie zeby dążył do seksu ......spotykamy sie na neutralnym gruncie:(

Gość chce czy nie
nie no masakra znowu zadzwonił i prosil zebym obiecala ze sie spotkamy w tygodniu ,czemu on mi taka wode z mozgu robi

Gość zmotoryzowana
Nie on Tobie, tylko Ty sama - odbierając w ogóle telefon. :O

Gość chce czy nie
wiem ze nie powinnam odbierać ale to jest silniejsze ode mnie ,chociaz mialam taki okres ok 2 w ogole ignorowałam jego telefony ale znowu zmiękłam

Gość zmotoryzowana
To zablokuj jego numer/zmień sówj nr telefonu/wyłącz tel. w oogóle/daj Mamie do pilnowania. Chcieć to móc. Tylko pytanie czy faktycznie chcesz.