Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Misja w Afganistanie-poszukję informacji!!!

Polecane posty

Mój mąż prawdopodobnie wyjedzie do Afganistanu. Poszukuję osób, które mają tak swoich blusklich, bądź same tam były. Proszę pilnie o kontakt na maila : martunia_24@o2.pl (albo lepiej gg 6631641). Sprawa jest pilna, bo już są zapisy. Potzrebuję informacji różnego typu, jak tam jest, jak to jest z uzbrojeniem, czy ta misja może być porównywana z Irakiem. Niestety w naszym otoczeniu nie wyjechał nikt do Afganistanu, tylko do Iraku. Wolałby do Iraku, ale nasza jednostka nie wystrawia, spóźnił się o pół roku. Nie mam ochoty na dyskusje po co tam jedzie. Ma swoje powody, z ktorymi się zgadzam i już. Proszę pilnie o kontakt!!!! Pozdrawiam!!!

Gość moze sama
ruszysz dupe do roboty zamiast wysylac męża na wojne

A dzięki! A gdzie jesto to forum wojskowe? Tu na kafe? Bardzo proszę o link jak by się dało :) Do pierwszej osoby: dobrze jak mi opłacisz 700 zł za nianię, 200 z mleko. Bo ja jako stażystka w szkole zarobię własnie tyle. Z pewnoscią uda mi się odłożyć potrzebne 40 tyś :) I jak bys nie wiedział, to misję mój mąz musi zaliczyć, bo jest mu potrzebna w papierach. Jak nmnie wkur ***takie głąby.

Gość Andzia198622
I mnie takie głąby wpieniają, wkurwiają i nie wiem co jeszcze

Gość moze sama
mam cipe smarowac i sie opuszczac odplatnie? co? ja nie jestem do tego stworzona wiec niech moj misio jedzie i wojuje o moj lepszy byt.

Gość andzia198622
wez nie pieprz glupot.

Polecam wam forum poświęcone misji w Afganistanie www. nasiwafganistanie.pl