Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.ja.d

dlaczego wszyscy mnie zostawili?

Polecane posty

Gość smutna.ja.d

mialam kiedyś kolezanki, wszystko robilysmy razem- bylo nas 3. teraz ja zostalam sama, tamte 2same wszystko robię, tzn,. dyskoteki, pizzeria, spacery, zakupy i takie tam. ot tak, przestały mnie informować, że cos robią i wszystko robią w ukryciu przede mną- tzn nie to ze sie ukrywają, po prostu nic mi nie mowią.

Gość nie wierzę że nie miały powodu
Nie zrywa się kontaktu z kimś tak ot tak sobie...

Gość BeznadziejnaOsobaPełenRelaks
przerąbane miałam podobnie ale jakos tak wyszło ze teraz ja jestem z jedną z nich a ta druga ma inne kolezanki ty też spróbuj kogos nowwego poznac a chodzisz z nimi do klasy ? do szkoły ?

Gość smutna.ja.d
ale ja nic im nie zrobilam. chyba uznały,że jestem nudna i beznadziejna. i tak sie wlasnie teraz przez nie czuje.

Gość porozmawiaj z nimi i tyle
zapytaj o przyczynę takiego zachowania

Gość Madziooooooora
Tez mnie wszyscy zostawili. Nie mam znajomych nawet zeby z nimi wyjsc. Ba, nawet jednego :O Ludzie mnie maja w d*** sa zajeci soba :O i szacowaniem z kim WARTO sie kolegowac a z kim nie, kto popularny a kto jest NIKIM. Samo zycie.

Gość BeznadziejnaOsobaPełenRelaks
no dokładnie teraz trzeba cos robic cokolwiekl zeby ludzie raczyli sie z toba kolegowac

Gość Madziooooooora
Ja tez np szukam ludzi do zakolegowania sie ,,specyficznych" tj. z fajnym, nietypowym czyli moim poczuciem humoru. Ale w sumie juz nawet bym mogla miec jedna kolezanke bez takiego humoru byle zeby byla, wyszla gdzies ze mna, pogadala. Nie musi byc popularna, bogata, stawiac mi np. pizze, nie musi miec fajnych drogich ciuchow ani super znajomych. Ale zeby byla . I co? NIe ma takiej chyba bo od 2 lat nie mam do kogo japy otworzyc oprocz pseudokolezaneczek ze studiow :O

Gość smutna.ja.d
eh porażka. moj problem jest taki,że jestem osoba niesmiala, nie mialam nikogo oprocz nich. a teraz nie umiem znalezc sobie kogos innego. i wlasnie te opuszczenie mnie jeszcze bardziej spowodowalo spadek poczucia własnej wartosci u mnie :(