Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyniczna menda

czy powinnam dac mu szanse?

Polecane posty

poznalam chlopaka. w moich oczach byl idealem. spotykalismy sie sporo. w koncu on wyznal mi milosc, czesto wspominal o wspolnym mieszkaniu, slubie. wszystko byloby pieknie, gdyby nie doszly mnie sluchy na temat jego drugiego oblicza. okazal sie zwyklym podrywaczem, polujacym na latwe dziewczyny. moje nastawienie do niego zmienilo sie o 180 stopni. teraz jednak zaczynam miec watpliwosci, bo ciagle utrzymujemy ze soba kontakt. ostatnio powiedzial mi, ze tak naprawde chcialby ze mna spedzic reszte swojego zycia. uwierzcie, zwykle nie nabieram sie na takie teksty, ale on ma w sobie cos takiego, co mnie przyciaga. tlumacze sobie, ze pewnie nie jest szczery, tylko zwyczajnie chce zlamac mi serce. z drugiej strony jestesmy do siebie tak bardzo podobni, swietnie sie dogadujemy, lubimy spedzac ze soba czas. powinnam dac u szanse?

Dzisiaj nie dajemy szans facetą - sa darrrremni ! ps. Może powinnaś;)

Gość sprezynytechniczne
"mnie sluchy" "rozumiemy sie dobrze" spojrz na te dwa stwierdzenia uwaznie czy chcesz opinie innych uznac za swoja czy wolisz dac szanse i sama sie przekonac i...jeszcze jedno, nawet porozumienie, wspolne zycie nie wyklucza zdrad, nigdy nie bedziesz miala 100% pewnosci i gwarancji na partnera ;)

Gość sprezynytechniczne
"doszly mnie sluchy" mialo byc ;)

Gość skad jestes
bo jak to czytam to tak jakbym czytała o swoim niedoszłym facecie....? skad jestes?

wolalabym tego nie ujawniac. on sam przyznal, ze mial sporo kobiet, ale dopiero wtedy, gdy przyparlam go do sciany. to chyba swiadczy o tym, ze ma sklonnosci do ukrywania prawdy.

Gość skad jestes
hmmm interesujace. Małopolska?

Gość skad jestes
ufff od razu lepiej :P Ale to nie zmienia faktu, ze facet w którym sie zkochałam jest dupkiem... i tez nie wiem co robić

Gość seseseek
a z malopolski to ja znam takiego "psa na kobiety " :P nawet mnie zbajerowal na jakis czas :P

to moze dziwnie zabrzmi, ale uwielbiam takie paskudne charaktery. najchetniej rzucilabym mu sie w ramiona od razu, ale czuje, ze to bedzie ujma na moim honorze...

Gość aggii
nie dawaj mu szansy olej jak najbardziej i najlepiej potrafisz, nalezy mu sie

Gość aggii
podrywacz zawsze bedzie podrywaczem i kropka doswiadczyłam tego na własnej skórze