Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciesz sie zyciem puki mozesz

Jestem zdeczka grubsza i jest mi z tym dobrze?!

Polecane posty

Gość ciesz sie zyciem puki mozesz

Witam was kochane forumowiczki. Jak widze jak wy sie katuje co niektore, to az zal mi sie robi, dieta 500, dieta kapusciana itp.. Ja waze 75 kg przy zwroscie 168, nosze rozmiar 42/44.. Probowalam sie raz odchudzic, ale to bylo jakiesc 2 lata temu, zrezygnowalam po 3 tygodniach. Niemam zamiaru sie katowac, zeby byc idealna :) Idealna figure promuja stacje telewizyjne, gazety.. a jak spojrzycie jakie kobiety chodza na ulicy to troche to odbiega od tego co ogladamy w tv. Niejedna chciala by miec figure jak... ja tez chcialambym miec figure jak np. Niania Frania:D, ale wiem ze tak niebedzie, chyba ze bede cale zycie na diecie, jestem grubsza taka sie juz urodzilam tak mam w genach i co z tego ze mam boczki czy brzusio:D Wazne ze jestem szczesliwa, mam wspanialego meza, ktrory mnie zaakceptowal taka jaka jestem i sliczego syneczka, dla ktorego jestem teraz najwazniejsza na swiecie, i dla ktorego chcem byc zdrowa, czy cos jeszcze mi potrzeba.. Dziewczyny zdrowie i szczesie sie liczy przedewszystkim . Pamietaj ze przy odchudzaniu nietylko tracisz kg, ale przedewszystkim zmienia ci sie psychika Pozdrawiam

co racja to racja :D pozdrawiam. chociaz ja siebie z taka waga nie umialam zaakceptowac a raczej inni skutecznie mi to uniemozliwili.

Gość Niki35
To sobie miej te swoje kilogramy, ale chyba nie wiesz, co piszesz poruszajac temat zdrowia. Chcesz byc zdrowa z taka waga? Dobre sobie. Te nadprogramowe kilogramy to obciazenie dla ukladu krazenia, stawow i dla organizmu. Juz nie wspominajac, jaki to magazyn zlogow i toksyn! Popieram to, ze potrafisz byc soba mimo trendow na smuklosc. I skoro Ci z tym dobrze, to jest ok. Nie chce Cie atakowac, ale ze zdrowiem to nie ma nic wspolnego i nie wprowadzaj kogos w blad, ze pare kilogramow za duzo jest zdrowe. Owszem polglodowkowe diety itp. to tez jest dla organizmu zle, ale wcale nie trzeba sie mecyc, zeby schudnac. Wystarczy unikac pokarmow wysokoprzetworzonych i zaczac jesc to, co naturalne. Wtedy waga sama spadnie, bez glodu i jeszcze z pozytkiem dla organizmu. Pozdrawiam.

Gość dgd
ja tam na ulicy widze wiele szczuplutkich i chudych dziewczyn.

Gość
brawo! wkońcu, ktoś mądry:) mnie też dziwią dziewczyn, które cały czas stosują diety... czy one nie widza że to nie działa?? Taka dziewczyna męczy sie z miesiąc żeby przez tydzień być szczuplejsza a potem znowu wraca do swojej dawnej wagi...

Gość nie ma takiego słowa
"puki"

Gość takajedna222222222222
taa,brawo,brawo.Ale czekaj czekaj?Co napisałaś?Męża?jak bym miala męża to też bym miala te wszystkie diety gdzieś!!!!!!!!!

Gość heeej podbijam
takajedna - wpis roku :D:D:D:D

Gość anka87
takajedna222222222222 jak myślisz że męża może zdobyć tylko szczupła dziewczyna to coś marnie z tobą... lepiej już zostań sobie sama

Gość taka inna z grubsza grubsza
jak to sie moze dziwnie ukladac ja waze ok 79kg w porywach do 81..i tez nosze rozmiar 44 ... jkabym wazyla 70 bylabym supr laska, bo kilka lat temu tak wazylam...

Gość i co wy naa to
tego nie ma sie w genach. mnie tez tak mówili ze bylam gruba bo widac taka moja uroda... wzielam sie za siebie i po pól roku wchodziłam juz w rozmia 36. Jak chcesz... ale niewierze ze ci z tym dobrze. kazda kobieta dazy do tego zeby stac sie ideałem urody. moze jest ci tak wygodnie ale napewno nie dobrze.

i co wy naa to - nie chcialam sie wypowiadac ale ty jakas pojebana jestes... moze kazdy dazy do tego aby byc idealem ale nie dla kazdego ideal to 90-60-90 i 45 kg.... :o kobita jest sczzesliwa, ma meza, moze dzieci i to jej wystarczy, podoba jej sie jej figura wiec gdzie problem?? i z taka fugura mozna sie dobrze czuc! ja waze troche mniej od autorki ale mam taki sam wzrost i nosze 42 i tez sie czuje swietnie! tez stosowalam diety ale z gownianym skutkiem i dalam sobie spokoj i polubilam siebie! dla mnie nie jest idealem szkielet, nawet strasznie chuda dziewczyna dla mnie to nic, przeciez taka to wiatr zaraz zdmuchnie...

Gość i co wy naa to
fajna ja cie nie obrazam. napisałam tylko ze otylosc nie jest genetyczna. to ze ktos ma meza i dzieci nie znaczy ze stojac przed lustrem w bieliznie nie chciałby wygladac lepiej. ale moze masz racje. moze to tylko ja mam tak ze chce byc szczupła bo własnie mnie podoba sie kiedy kobieta jest szczupła

Gość Pewnie ze prosciej
Pewnie ze prosciej jest sie nazrec i potem pisac: jestem tlusta, ale mi z tym dobrze i krytykowac chude. Sama mam troche do zrzucenia, ale podziwiam szczuple, bo to one sobie odmawiaja wielu rzeczy i maja silna wole. I cwicza. I jedzo zdrowo. A jak patrze w restauracji na te wszystkie tlusciochy, ile jedza i co, i jak im slina po gebie cieknie, i jak sie cale czesa od tego zarcia - to juz wszystko jasne, kto tu jest pojebany i zalosny! Same kopiecie sobie lyzka grob! Powodzenia.

Gość yyyyyyy sory ale
zdrowie?szczerze watpioe zeby z nadwaga mozna byc w pelni zdrowym.ruch i zdrowe pdzywianie to podstawa.