Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjowiczka

nocleg w jastarni, co polecacie?

Polecane posty

Gość wakacjowiczka

wybieram sie do jastrani, szukam noclegu, nie chodzi mi tu o cos przypadkowego, jakis adres internetowy, tylko miejsca gdzie faktycznie byliscie. mozecie cos polecic? w ogole fajne to miasteczko? pozdrawiam

Gość bardzo fajnie tam jest
ja byłam w takich domkach. jakos tanio bylo. chyba 10-15 zl. za dobe za osobe ale to bylo juz dawno temu. prysznice i wc bylo obok ale jak na taka cene to bylo niezle. domki malenkie jak namioty.

Gość ja placilam duzo za nocleg
ale miasteczko fajne i nie zatłoczone

Gość wakacjowiczka
a co to znacyz duzo i gdzie bylas? masz jakiegos linka do strony?

Gość ja placilam duzo za nocleg
50zł bez wyżywiena w obskórnym po-PRL-owskim ośrodku. no ale tak to jest jak sie zalatwia cos na szybko. wyrzucilam ten ares od razu po powrocie zeby przypadkiem nie trafic tam znowu ;) ale jesli chodzi o samą Jastarnie to naprawde polecam :)

Gość wakacjowiczka
bardzo dziekuje! bede pamietac zeby tam bron boze nie trafic :) a w samej jastarni nigdy nie bylam i tak sie zastanawiam czy to dobry wybor, ale dziekuje, uspokoilas mnie:)

Gość wakacjowiczka
slyszalam, ze plaza tam jest piekna

Gość krycha marycha
piekne miasteczko, gdziekolwiek nie bedziesz spala... nie pozalujesz:)

jastarnia- całkiem mile miasteczko :) wlasnie 4 dni temu wrocilam z tej oto miejscowosci :) powiem szczerze ze teraz bedzie ciezko znaleć ci jakis nocleg, jak ja byłam, było tak zatkane turystami ze szpilki nie bylo gdzie wlozyc... jedyne co znalezlismy (miesiac temu dzwoniac z ogloszeń) to był pokoik 2 osobowy, bez lazienki. mieszkalismy w nim w 3 osoby (dorosłe) + dziecko :/ sam wlasciciel powiedział ze nic sie teraz nie znajdze, i faktycznie wszedzie gdzie byly tabliczki \"wolne pokoje\" byly poprzekreslane... mozesz liczyc na szczescie :) ja bylam na ul. Szyprów 13, ten dwuosobowy bez łazienki kosztował 35 zł od osoby , a na przeciwko byly chyba 4os z łazienką juz drozsze, ale nie wiem po ile- tak na oko ok 45 zł (ale to strzał, bo nie pytałam) Domek tez całkiem ładny był obok a niemal na przeciwko (tez na ul Szyprów) jakis już większy dom, ładnie zrobiony, nowy. taki zółty :P na pewno byś go znalazła ;) bardzo blisko zatoku i portu. nie radze jechac w ciemno.... ;) choc teraz pogoda chyba bedzie troszeczke słabsza niz w dniach kiedy ja byłam takze moze jakies kwatery wolne sie znajdą.

Gość wakacjowiczka
bardzo dziekuje za odpowiedzi. Mam juz kilka noclegow do wyboru i sa miejsca. Nie sa to najtansze kwatery ale w tym roku postanowilismy z narzeczonym troszke bardziej "zaszalec". Takze o miejsce sie nie martwie, bardziej o pogode, bo jade dopiero za 2 tygdonie, to roznie moze byc...:)

Gość gość
Bardzo fajne noclegi w Jastarni ma nie duża willa. willa Klara od imienia chyba właścicielki domu. Nie widziałam takich ładnych pokoi. Przeglądałam ostatnio stronę w necie www.nr1jastarnia.pl warto zajżeć. Podoba mi się ten wystrój i gustowne wykończenia. Ładny pokoik jaki mi wpadł do gustu to niebiański :) to są moje klimaty. Zastanawia mnie gdzie można spotkać i wynająć dekoratora który zaprojektował te pokoje? Chciała bym się wybrać tam na wczasy, ale narazie tylko marzę. Piękny jest ten pensjonat

Gość gość
Hel lepszy

Gość Mirka chce do Jastarni
Buahaha :) byłam w klarze! faktycznie fajne noclegi. Byłam w pokładzie rodzinnym super rozwiązanie, byliśmy z mężem na dole a córka na górze ;) trochę strome schody, ale jak weszła do góry to cały wieczór nasz ;) na górze pokoju można poczytać gazetę, posurfować w internecie który udostępniali za darmo, nie wiem jak teraz? otwierane okno dachowe i full wypas! generalnie noclegi w tym pensjonacie są bardzo wygodne. willa klara Jastarnia to świetny pomysł na letnie wakacje chyba www.nr1jastarnia.pl

Gość wczasowicze
Jastarnia.. wspomnienia.. willa klara.. marzenia.. Mamy rezerwację na lipiec w klarze. Narazie musimy czekać, jednak dzieki za podpowiedzi na letnie wakacje. Po powrocie z nad morza opiszemy jak bylo.

Gość Katalina24
Dość często spędzam urlopy w Jastarni i ostatnio wraz ze koleżanką wynajęłyśmy tam pokój w pensjonacie z dużym balkonem i bardzo ładnym widokiem. Do plaży było bardzo blisko i co najważniejsze także do ścieżki rowerowej. Ceny także bardzo przystępne. Noclegów zawsze szukam na stronce http://www.mojeurlopy.pl/noclegi/jastarnia i jeszcze się nie zdarzyła taka sytuacja, żeby nie udało mi się nic ciekawego znaleźć:)

Gość gość
Dużo takich stron to nie znam, ale na pewno na portalu www.meteor24.pl jest sporo ofert noclegowych. Tutaj mi się udało znaleźć wygodny pokój dwuosobowy nad Dunajcem. Spora baza ofert, raczej są aktualne, ja się w każdym razie na jakieś przestarzałe oferty nieistniejących ośrodków to nie nadziałem.