Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak powinno być

Stypendium naukowe powinno być wypłacane dożywotnio.

Polecane posty

Gość do blond wamp
Co studiujesz NA ŚUM ? Ja od paździenika będę studentką pielęgniarstwa :)

Gość tak powinno być
do moj bratanek pracowal ... Nie pierdziel, że utrzymyjesz, bo jak znam życie, to pewnie każdego roku kombinujesz jak zapłacić jak najmniejszy podatek :-O

Gość moj bratanek pracowal ...
Naucz się czytać baranie !!! :D Napisałem ze w przyszłości będę płacił podatki ... obecnie studiuję i nic nie płacę ... bo nie pracuję ...

Gość tak powinno być
Skończysz studia to pogadamy. Zobaczymy, czy będziesz pracował :-D

Gość skończyłem pracuję
pracowalem jeszcze na studiach żeby się nie obudzić z ręką w nocniku

Nie noe nie moge!!!! stypendium naukowe wyplacane dozywotnio??? za to, ze przez 5 lat wykazales, ze jedyne co potrafisz to zakuwac ksiazki (nie bulwersuj sie tez studiuje na scislym kierunku) chcesz dostawac dozywotnio kase??? nie myslisz, ze czas stanac w prawdzie??? trzeba bylo chlopie wykazac sie wieksza obrotnoscia i na studiach miec juz jakas prace. Wtedy twoje CV zajeloby wiecej niz pol strony i szybciej bys dostal prace!!!! Jak masz 10 zl na koncie to nie siedz na kafe, bo wiecej zaplacisz za dostep d netu i szukaj pracy!!!!

jesli sie mialo stypendium naukowe, o ktorym ja nawet nie bralem pod uwage i nie miec propozycji pracy to cos mi sie wydaje ze to marna prowokacja kogos kto nawet nie wie jak wyglada uczelnia

Gość hrabia mozesz nie miec racji
u mnie na Elektronice i Telekomunikacji, rok IV, laska miala stypendium naukowe, a powalila mnie pytaniem, czy dioda narysowana poziomo i narysowana pionowo to jest to samo :D:D Ale każdy egzamin na zasadzie "ja sie staraaaałaaaam, mi zaleeeży, bo ja muszę, bo mama nie ma pienięęędzy" itp. Żenada. Choć, żeby nie być jednostronnym i chamskim nadmienię, że laska odkryła w końcu coś co lubi (jakieś dłubanie w światłowodach), pracuje, i jest cenionym pracownikiem w swojej firmie :)