Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muucia -*

Przykra prawda - forum zeszło na psy, nikt nie chce pomagac teraz..

Polecane posty

Byłam u rodziny, długo, i daleko bo az za granica. Gdy jeszcze nie wyjechałam, zawsze jak zakłądalam topiki - to było przynajmniej 10-15-20 wpisów. A teraz - zakładam topik - 4,5,6,7,8 wpisów. Ludzie co jest? Dlaczego nikt nie pomaga, przeciez forum chyba jest po to? A teraz są tu ludzie którzy zakładają topiki typu \"Jessica alba - figura dziewczynki\", \"Która jest najładniejsza?\", itp. Nie mówie tego do wszystkich bo wiem, ze zostali tu inteligentni, i z kulturą ludzie, ale forum schodzi na psy. Możemy do tego nie dopuscic! Wiec pomagajmy sobie, i wpisujmy sie inteligentnie., Wiem że mało z was to przeczyta, i nikt sie tym nie przejmie.Pewnie zaraz, mnie oblecicie : jak mi sie nie podoba to spadaj,. No ludzie ja mówie szczerą prawde, chce zeby to było kulturalne forum,a nie same głupie wpisy, i z przeklenstwami. nie atakujcie mnie od razu .. pozdrawiam.

Gość ...kiki...
mi sie wydaje, że może mniej osób się wypowiada, bo teraz wakacje i dużo osób powyjeżdżało, ale zauważyłam, że jest właśnie co raz więcej osób, które zamiast pomagac to naskakują na innych ;/ tez mi się tak zdażyło kiedyś jak załozyłam topic, najpierw było ok, a później jakiś jeden typek do czegos się przyczepił i topic padł;/ i już teraz nie zakładam żadnych tylko udzielam się na innych pozdrawiam ;]

Gość beznadziejnaOsoba ..
zgadzam sie.;( niestety .. a dote go nikt nie pisze .teraz/ ;/ eh

Gość bo wiecej jest osob
ktore chca tej pomocy niz chcach jej udzielac,proste

Gość muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość ...kiki...
niom dokładnie, niestety taka jest szara rzeczywistość;/

pewnie co poniektorym zjechanie kogos anonimowo pomaga bardziej niz klotnia z kims w realu... smutne...

Gość muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mi zdecydowanie poprawia to samopoczucie :D

Gość kaaaaaaaaaa
muccia zgadzam sie z toba w pełni zamiast jakiś konkretnych wypowiedzi to non stop pojawiaja sie jakieś obraźliwe wyzwiska i niegrzeczne, mało kulturalne wypowiedzi przez co sensowne topiki upadają od pewnego momentu tez nie zakładam nowych topików jak i również przestałam sie wypowiadać bo zamiast fajnych rozmów ktoś zaczyna kogoś innego obrzucac błotem a szkoda tego czytać

Gość nie ma takiego słowa
"puźniej"

Gość mi też nikt nie pomaga
Szukam pracy od roku i nie mogę znaleźć :-(

a) nie chcę mi się w kółko pisać o tym samym b) kiedy czegoś nie wiem, to nie odpisuję

Gość Keck
Mi się wydaje, że ma to poniekąd związek z faktem, że Internet jest bardziej dostępny niż jeszcze jakiś czas temu. Po prostu buszuje tu cała masa - wybaczcie - oszołomów, która nie ma nic konkretnego do powiedzenia ani tym bardziej do doradzenia, a chce po prostu zaznaczyć swoją obecność - głupim komentarzem, chamskim docinkiem czy napisaniem kilku słów bez ładu, składu i sesnu. Niektórych to zniechęca i mimo że do tej pory udzielali się na forum, to teraz są w jakiś sposób zażenowani tym, co się tu czasem dzieje i nie wchodzą tutaj. ALe na szczęscie jest wciąż grupa osób, gotowa pomóc, doradzić, czasem trzeba się "przebić" przez niezbyt mądre wypowiedzi i znaleźć to, czego się szuka :)

Gość dddddddddddddddadsada
podnosze!!

Gość EX-CELULITOWA
wyluzuj, ludzie na wakacjach są

Gość bo jest teraz atak gimgówien
na forum czyli zakompleksione gimnazjalistki i gimnazjaliści,którzy się strasznie nudzą na wakacjach,siedzą całymi dniami w domu, nie mają co robić więc wyżywają i dowartościowują się na forum obrażając innych i psując normalne topiki:-o

Gość zgadzam się z Tobą autorko
Najbardziej mnie męczą topiki w ktorych ktoś zapodaje jakąś fotę kogoś znanego lub anonimowej laski i czeka na komentarze, a że krytykantów to co niemiara to chętnie się wypowiadają na tak jałowe i bezsensowne tematy. Albo laska daje zdjęcie swojego tyłka lub piersi i pyta co sądzimy o jej figurze. Uważam że powinno się takie topiki usuwać, gdyż zazwyczaj kompletnie nic sensownego nie wnoszą.

Gość A kto mądry bedzie
użerał sie tutaj z przemądrzałymi głupcami,zreszta to nie klinika to prości zwykli ludzie mało wiedza o normalnym leczeniu sa bardzo małostkowi i slepi na to co inni pisza,wiec po co??????