Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkmina

mnie to zastanawia...

Polecane posty

Gość rozkmina

Podobno łechataczka jest głównym ośrodkiem pobudzenia płciowego u kobiety... Często słyszy się też o magicznym punkcie G ale seks analny nie ma nic wspólnego z obiema tymi rzeczami jak więc kobieta może szczytować poprzez taki rodzaj seksu?? ;)

Gość Zig Zag
Racja... Jak to własciwie z tym jest ?? :)

Gość chuc
sam sprobuj to sie przekonasz!!!:) hehe panom ktorzy lubia plec brzydsza tez sprawia to przyjemnosc?? wiec?? cos w tym musi byc!!;)

Gość Mężczyzna26
Niech ktos odpowie powaznie na to pytanie bo to naprawde interesujace

własnie tutaj mamy róznice pomiedzy meskim a zenskim rozumowaniem sexu my osiągamy zadowolenie niezaleznie od tego czy mamy orgazm czasem samo sprawianie przyjemnosci parnerowi sprawia ze odczuwamy przyjemność....no cóz jakos bardziej skomplikowane jestesmy ;) i błedem jest mniemac ze tylko łechtaczka jest miejscem erogennym kobiety....tych miejsc jest wiele...np sutki ;)

Gość Kompasik
Przecież kobieta żyje fantazjami, a tak naprawdę do orgazmu potrzebne jest jej wyobrażenie, bo przecież mimo stymulacji łechtaczki lub pochwy nie musi mieć orgazmu, a przy odpowiednim pobudzeniu emocjonalnym jak najbardziej, co wyjaśnia jak penetrując odbyt kobiecie można ją doprowadzić do orgazmu.

Gość madzikówka
... nie uwiezycie, ale nawet ludzie sparalizowani od pasa w dol moga osiagac seksualne zadowolenie... chodzi o to, ze maja na swoim ciele taki punkt..., jak ta nasza tytulowa lechtaczka... to juz sprawa indywidualna. :) :) :)

Gość Zdzisiek z wioski
Przecież każdy wie, że orgazm to wytwór mózgu, więc narządy to tylko czujniki zewnętrzne, a jeśli ktoś ma dużą wyobraźnię, to może zastąpić taki czujnik fantazją.

Gość Żubrówka 28
To by miało sens ;)

no to może wreszcie odpowiem na to pytanie. otóż orgazm podczas seksu analnego jest jak najbardziej możliwy i np. u mnie bardzo intensywny i ekspresowy. otóż dzieje się tak dlatego, że odbyt i pochwę dzieli tylko cienka ścianka, i gdy mężczyzna stymuluje penisem odbyt, jednoczesnie stymuluje pochwę przez tą ściankę. najbardziej lubię kochac się analnie, gdy leżę na plecach a mój mąż na mnie (podobnie jak w pozycji misjonarskiej tylko pupa musi być bardziej zadarta do góry) orgazm wtedy mam ekspresowo, bo stymulując mnie analnie jednocześnie pociera swoim podbrzuszem moją łechtaczkę. i jest bombowo. polecam wszystkim. panowie spróbujcie również podczas pieszczot oralnych delikatnie wsunąć partnerce w odbyt nawilżony wcześniej palec - odleci momentalnie. to się dotyczy równiez pań, bo pieszcząc mężczyznę oralnie można wsunąć palec do jego odbytu i delikatnie pieścic gruczoł krokowy - jak wsuniecie palec (nie za głęboko) i podniesiecie go do góry wyczujecie zgrubienie - facet wtedy tryska ekspresowo i doznania są olbrzymie to tyle co miałam do powiedzenia pzdr

Gość upppppppppppppppppppppppp

owszem łechtaczka pomaga w osiągnięciu orgazmu, ale orgazm jest pochwowy, czasem uda się że oba na raz, ale to wyższa szkoła jazdy :)