Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirague

BLIZNY..........

Polecane posty

Gość Mirague

Szukam osób, które mialy lub maja problem z bliznami, które pojawily sie po nieumiejetnym wyciskaniu wyprysków na twarzy...Moze ktos mi podpowie, jak najlepiej je usunac i wesprze mnie??:(Zastanawiam sie nad jakims zabiegiem w gabinecie, ale nie wiem co jest najlepsze...Laser czy mikrodermbrazja?..Chcialabym cos co raz na zawsze usunie to, na co nie moge patrzec w lustrze...A moze jakas masc jest skuteczna?RATUNKU,ODEZWIJCIE SIE...

wiesz ja używałam na takie blizy maści CEPAN mi pomogła ona ma wyciąg z czosnku i to pomaga na wszelkie blizny

Gość Mirague
Milo ze sie odezwalas...Ja tez uzywalam Cepanu, ale on mi nie pomogl, ale jeszcze stalo sie cos dziwnego-wokol blizn skora zrobila sie przebarwiona(zoltawa) i starsznie zaczela piec, wiec zakonczylam leczenie ta mascia...Wiesz, ja mam z powodu tych blizn straszne problemy......

no to może spróbuj innej tego typu maści na blizny CONTRATUBEX toteż maść na blizny

Gość occhi si
wyciąg z czosnku?:o chyba z cebuli!

Gość troiitrouu
ja kupiłam sobie cepan, ale tak smierdzi że nie wiem jak używać. na noc- posciel przesmiardnieta, w dzien nie bo wali na kilometr :/ też mam blizny, a właściwie przebarwienia, wiec mysle ze z czasem znikna. bardziej martwie sie rozszerzonymi porami i dziurami :( mam tego coraz wiecej, sporo zaskórników, ble. czy na dziurki tez sa jakies zabiegi u kosmetyczki?