Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmacomka

Ukraina Krym , 650 zl, dla 2ch osob, STUDENTÓW I NIE TYLKO, 22.08-05.09

Polecane posty

Gość karmacomka

Z przyczyn osobistych musimy zrezygnowac z tej swietnej wyprawy :( Cena jak widac niewielka (650 zl za osobe) , wycieczka organizowana przez sprawdzone biuro podrozy, W CENIE- TRANSPORT- POCIĄG, NA TERENIE UKRAINY Z MIEJSCAMI LEŻĄCYMI, NOCLEGI, PILOT, PRZEWODNIK, POBYT NA KRYMIE W EUPATORII, 5 WYPRAW NA KRYMIE WYNAJĘTYM BUSEM, STATEK, PROM, UBEZPIECZENIE KL I NNW (wyprawy co 2gi dzien) + ZWIEDZANIE ODESSY, LWOWA, KIJOWA Wyprawy: 1- BAKCZYSARAJ- PAŁAC CHANÓW KRYMSKICH, SKALNE MIASTO CZUFUT- KALE, SEWASTOPOL- CENTRUM MIASTA, PORT Z FLOTĄ CZARNOMORSKĄ, OGLĄDAMY Z PROMU, 2 - JAŁTA- KOŚCIÓŁ ORMIAŃSKI, NABRZEŻE, LIWADIA- PAŁAC, W KTÓRYM ODBYŁA SIĘ KONFERENCJA JAŁTAŃSKA, JASKÓŁCZE GNIAZDO- ZAMEK NA SKALE, OGLĄDAMY POŁUDNIOWE WYBRZEŻE KRYMU, PŁYNĄC STATKIEM Z JASKÓŁCZEGO GNIAZDA DO AŁUPKI, AŁUPKA- PAŁAC WORONCOWA, PLAŻE AŁUPKI 3 - SUDAK- TWIERDZA GENUEŃSKA, NOWY ŚWIAT- REZERWAT KRAJOBRAZOWY (ZDJĘCIE), WYTWÓRNIA WINA I SZAMPAŃSKOJE 'NOWYJ SWIET', CENY FABRYCZNE, PLAŻE NOWEGO ŚWIATU 4- WYPRAWY W GÓRY- CZATYRDAH (ZDJĘCIE), JASKINIA 'MARMUROWA', GÓRY- DEMERDŻI- 'DOLINA PRZYWIDZEŃ' 5- PÓŁWYSEP TARCHANKUT- KLIFOWE WYBRZEŻE, EUPATORIA- STARE MIASTO, MECZET DŻUMA-DŻAMI

Gość karmacomka
to nie jest reklama :((((((( Mialaam jechac z chlopakiem a teraz sie okazalo, ze dostalam prace i nie dostane od razu urlopu. Zaplacilismy juz zaliczke, ale jesli ktos pojedzie zamiast nas, dostaniemy zwrot kasy. A co do samej wycieczki, no coz, naprawde polecam dla żadnych przygody, ja strasznie zaluje ze w tym roku nie pojade, ale za rok na bank jade

Gość o ja bym chciala
ale ja moge dopiero we wrzesniu. z jakim to biurem macie?

Gość karmacomka
biuro nazywa sie "Wytwórnia Wypraw" i jest z warszawy, my chcemy oddac miejsca na nasz termin, bo po prostu je zwalniamy, co do innych terminow we wrzesniu sa tez ale generalnie zglaszanie sie na wycieczki bylo do 2 lipca, wiec nie wiem co z tym noclegi jak najbardziej w hotelu, pokoje 2,3 4 osobowe do wyboru

Gość karmacomka
oczywiscie nie sa to jakies super warunki typu hotel 5ciogwiazdkowy itp, ale jak najbardziej "normalne" czyli czyste, schludne pokoje, z tego co pamietam niektore z lazienkami, niektore ze wspolna lazienka - takie wlasnie studenckie :)

Gość karmacomka
po bardziej szczegolowe info zapraszam na maila (karo1986@poczta.onet.pl) a wyprawe polecam przede wszystkim ludziom z duszą podróżnika, lubiącym ogladac duzo nowych miejsc i chlonąc kraj do ktorego jada wszystkimi zmyslami, a nie siedziec tylko w hotelu i patrzec w sufit. Aha, moge dodac ze miejscowosc jest nad morzem czarnym, jedna z najpiekniejszych miejscowosci turystycznych na krymie, wiec mozna oprocz zwiedzania wspaniale wypoczac

Oferta jest naprawde calkiem przyzwoita. Szkoda, ze nie moge skorzystac :( Do autorki: w ktorym z wymienionych miast jest hotel? W Eupatorii? Mile miasto :)

Gość Nieeeeee tam
St. Petersburg to je to!

Gość karmacomka
tak,hotel w Eupatorii:)

Gość karafkaaaaa
ojej! byłam na tej wyprawie z Pawłem D. 2 lata temu, teraz jadę z nim do Rumunii. Polecam polecam polecam!!!!!!! Eupatorio....:P

Gość karmacomka
doklanie, Pawel.D organizuje, dlatego ja strasznie strasznie zaluje ze nie pojade, bo slyszalam ze jest niesamowicie :(

\"St. Petersburg to je to!\" Tak, ale w maju-czerwcu, kiedy sa biale noce :)

moja rodzinka wrocila wczoraj z krymu, zwiedzila wiele z miejsc podanych wyzej przez autorke topiku, widzialam zdjecia , tam jest PIEKNIE!!! pojechali samochodem w 6 osob, koszt takiej wycieczki od osoby wyniosl 500 zl na 2 tyg, jedzonko bylo we wlasnym zakresie(konserwy, paszteciki itp) wynajecie mieszkania na prae dni jest bardzo tanie na krymie, natomiast jedzonko bardzo drogie wiec warto zabrac zapasy z Polski.

Gość Koko 1287
przed wybraniem się gdziekolwiek z Wytwórnią Wypraw polecam zapoznać się z dyskusją http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=791&w=64531005&a=83355783&s=1

KRYM po swojemu 2008 12:38 eeyoreegg (egg_y@o2.pl) Witam!! Wybieram sie na Krym we wrzesniu, nie mamy sprecyzowanych planow - zaczynamy od Symferopola a co pozniej...? wszystko sie okaze prosze o wszelkie rady i spostrzezenia osob ktore tam byly lub ktore cos na ten temat wiedza po pierwsze co zabrac ze soba? jaka jest pogoda? co warto zobaczyc? KRYM - jak tam jest?? 22:42 desiree83 Warto pojechać?? Dobre miejsce na późne wakacje?? Jaka pogoda jest na przełomie września i października?? Nie za późno na taki wyjazd?? Co warto zobaczyć?? Byliście?? Jak wrażenia?? Piszcie wszystko, co wiecie 13:14 Chorąży Torpeda Ja widziałem w TV było pięknie :]. Sam mialem ochotę się przejechać tylko podobno drogo jest jak na wschód europy.

Gość ŻYCIE JEST PIĘKNErrrrrrrrrrrrr
ale super!! Szkoda, że we wrześniu nie mogę :(

Gość ojjjhhh
bardzo drogie to biuro co reklamujesz.