Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uax

ach te kobiety

Polecane posty

Gość becikowe .
:)

Gość myślę że przyczyną mogą być
alkohol i narkotyki. A co Ty na ten temat sądzisz Andrzejku?

Gość biedaznędzą
ja jestem alkoholiczką, aktualnie trzeźwą i jestem miłą , wrażliwą osobą .

Ranią, ale niewiele mogą z tym zrobić... Przecież gdyby ta kobieta mogla nie pić pewnie by nie pila. Jestem pewna,że będąc w ciąży czasem nie wytrzymam i sobie zapalę.

Gość biedaznędzą
rania, to prawda. Ranią, jakby niechcacy, bo sam fakt, że ktoś, kogo sie kocha, stacza się na dno, jest dla drugiej osoby czyms bardzo trudnym, bolesnym, traumatycznym.

Gość biedaznędzą
to prawda Rosalindo, każdy wprawdzie ma swoje własne dno, ale jak się człowiek nie rąbnie o bruk, nie jest w stanie się wyrwać z tego piekła. Nic jednak nie usprawiedliwia narażania własnego dziecka na śmierć lub zycie z zespołem alkoholizmu płodowego.

Gość Niestety u nas
nikt nie zajmuje się takimi osobami, tzn. alkoholikami Jest ogolne przyzwolenie, mozna pić alkohol w parku na ławce, na ulicy, przed sklepem, przed blokiem ... rzucać mięsem ... kazdy udaje, że nie widzi łącznie z policją

Gość biedaznędzą
Zajmować się można, nawet niektóre instytucje się bardzo starają. Ale alkoholik, jak nie zechce, nikt i nic nie zmusi go do trzeźwości. fakt, kultura picia u nas ma głeboka tradycję. Niehlubną. Pije się wszedzie. Ja pracowałam w trzech instytucjach-w każdej gorzała lała się hektolitrami.