Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już samotnaaaaaaaaaa

zostawiłam go po 5 latach!!

Polecane posty

Gość już samotnaaaaaaaaaa

poznalismy sie jak miałam 14 lat on był wtedy wiele starszy miał 23 lata to był mój pierwszy chłopak z nim poznawałąm wszystkie tajniki seksu na poczatku było pieknie... Po 3 latach coś sie zaczeło psuć...zaczął naciskać najpierw na seke oralny..po jakimś czasie sie zgodziłam chociaż nie podobała mi się ta forma....tzn sposob w jaki tego ode mnei chciał był niedelikatny pomagał mi ruszajac moja głowa i w ogóle beznadziejnie sie czułam ...Zaczełam odczuwać ze nasz zwiazek opiera SIe tylko na seksie i TYLko na jego przyjemności...@ tygodnie temu po awanturze..oczywiscie pokłóciliśmy się o seks....nie chciałam zgodzić sie n akolejny eksperyment...czyli seks analny....zrobił to bez mojej zgody..twierdzac że dla mojego dobra bo musze zobaczyc co trace..i jeszcze bede mu wcieczna...To było najgorsze 15 minut mojego życia...... Matko..Zmarnowałam tyle lat na zwiazek z kims takim..oddałam całą siebie....osobie która okazała sie nic nie warta...tyle zmarnowanych lat...jak mogłam być taka głupia..nigdy nie chce juz uprawiac seksu ani zadnego faeta....nie chce wychodzic za maz..pocieszcie mnie@

ja tez zostawilam go, wczoraj... Po 3 latach razem, mam 19 lat i dluzej nie chcialam marnowac zycia z kims kto mnie nie szanuje i nie pozwala mi sie cieszyc zyciem...

Gość hmmmmmmmmmmmm...
14 latka z kolesiem 23letniem ładnie się prowadziłaś...

Gość hmmmmmmmmmmmm...
jak miał cie traktowąc skoro jak domniemiewam straciłaś dziewictwo jako 14letnia dziewczynka z prawie 10 lat starszym od siebie mezczyzna

tak, trzymać dziewczyny. Jak Was nie szanuja to nich spadają. I nie żałujcie ich, i nie rozpamiętujcie wspólnie spędzonych chwil. Nie oglądajcie sie za siebie tylko do przodu. Trzymam za Was kciuki 🌼

pisze przeicez ze po 3 latach zaczal naciskac na seks oralny czyli nie w wieku 14 lat tylko 17