Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłodna Meduza I

Rozpoczął się już wakacyjny sezon romansów i zdrad

Polecane posty

Gość Chłodna Meduza I

Wakacje prawie na półmetku, nowe znajomości zawarte, nowe doznania i przeżycia, nowe doświadczenia i zawody, piszczie.

Gość Majka 1979
Od piątku jestem na wczasach, sama, bo od roku jestem sama i źle mi z tym, mam dobrą pracę, pozycję zawodową, społeczną i materialną ale nie mam rodziny. W hotelowej restauracji przesiaduje przystojniak, zawsze sam, ciekawe co on kombinuje?

Gość Majka 1979
Poprzedni facet rzucił mnie bo nie mógł ścierpieć grubych włosów na moich udach i piersiach

Gość Betty Mi
Dla mnie ten sezon dopiero zaczyna się, w czwartek zdałam nareszcie ostatni egzamin z sesji letniej i do października wolne. W sierpniu jadę do Grecji, nikogo nie mam, może tam...

Gość Mariamagdalenaa
Zawsze myślałam,że do takich numerów zdolni są tylko faceci dopóki nie przytrafiło się to mnie. Wakacyjny romans! Oszalałam na jego punkcie, choć wiedziałam,że to nie ma sensu ale zawsze będę wspominać te 2 tygodnie.

Gość słuchawka
o swoim przypadku pisałam na topiku " szczyt kompromitacji uczuciowej"- nie mogę zapomnieć.

Gość ZnajomaNieznajoma
A u mnie nic się dzieje. Zero przeżyć - zarówno pozytywnych, jak i negatywnych. Czyli jak zawsze.:( Ciekawe czy to się kiedyś zmieni, czy pojawią się kiedyś jakiekolwiek emocje. Pozdrawiam.