Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Batory

ORGAZM

Polecane posty

Gość Batory

Za szybko dochodze i nie wiem jak sobie z tym poradzic.Czasem dwie gora trzy minuty-Jak sobie z tym poradzic ???

Gość kartarina
mialam kiedys takiego faceta.. dwie gumy zakladal, pomoglo, ale to troche niesmaczne ;)

Gość srakel
a moze sam pocwicz, doprowadzajac sie reka na skraj orgazmu i zatrzymuj.. moze pomoze.

Gość Batory
ale ja jestem kobietą!!!!

Gość Batory
To dziwne ze trwa to tak krotko.Nie wspominalem o tym ze ciagle mi sie chce.Moge nawet nascie razy dziennie i jest tak nieustannie od ponad dziesieciu lat

Gość Batory
Co ??? Masz takiego samego nika jak ja ?

Gość Batory
Od 8-iu lat jestem z jedna kobieta.Od pewnego czasu widze ze ona nie jest bardzo wilgotna kiedy sie zaczynamy kochac.Mysle ze ona tez nie radzi sobie z moim problemem jednak nie koniecznie chce sie do tego przyznac

Gość koordynator ankowy
weź se frendzelki włóż do butelki :p jak bedziesz się spuszczała to pomyslisz-ale mała :p a to nie jest proste, i wtedy bedzie Ci lepiej, bo pomysleć trzeba.

Gość może za
szybko idziesz?

zdaje sie ze od niektorych pal... mozna otrzymac tylko idiotyczna odpowiedz czy tez kretynskie pytanie.Nic sobie jednak z tego nie robie

Gość ...ona...
Ale kobieto gdzie Ty masz problem?!!! Wiele lasek zabiłoby żeby mieć w życiu choć jeden orgazm (bo choć to może nieprawdopodobne to jest mnóstwo takich, które NIGDY go nie miały). Są też takie, które na dojście potrzebują nawet pół godziny i to tylko oralnie (bo sam stosunek nic nie daje). A gdy nawet ma się zdolność do orgazmów podczas stosunku to też jest to rzadko, bo facet zwykle tyle nie wytrzymuje. Także głowa do góry i ciesz się tym co masz. A jeśli to jest naprawdę uciążliwe ( :o ) to poproś faceta żeby się zatrzymywał jak będziesz blisko i chwilę poczekał zanim znów zacznie się ruszać:) Nie napinaj też mięśni pochwy bo to przyspiesza dojście. A w ostateczności możesz policzyć plamki na suficie (co jest całkowicie aseksualne). Pozdrawiam

Gość może zaproponuj
partnerce, żeby sobie znalazła prawdziwego faceta...

hehe, dzięki ona.. za rady Co do liczenia plamek na suficie, to już i tak w trakcie próbuje nie myśleć o podnieceniu tylko rozwiązuje sobie jakieś zagadki matematyczne, ale niewiele to mi pomaga :)